Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

VIP Výměna přenesla influencerku Angie na vesnici. To je síla, reagovali diváci na její neznalost hodin

Angie z Prahy se přestěhuje k hranicím s Polskem do obce Zlaté Hory na statek.
Zdroj: se souhlasem TV Nova
+ Dalších 5 fotografií
reakce diváků

Další díl Výměny manželek byl tentokrát speciální. Roli v náhradní rodině si vyzkoušela influencerka Angie Mangombe se svým snoubencem, modelem Pepou Kůrkou. Ten nyní účinkuje ještě v soutěži Survivor. V rámci natáčení zjistila Angie že je těhotná. Zároveň šlo o střet dvou světů, protože Angie jela do vesnice, kde si vyzkoušela chov zvířat. Jak na netradiční díl reagovali diváci?

Ve Výměně manželek se po čase objevil další známý pár. Výměnu rolí v náhradní rodině si tentokrát vyzkoušeli influencerka Angie Mangombe se svým snoubencem, modelem Pepou Kůrkou. Ten se shodou okolností v současnosti účastní i soutěže Survivor.

Šok přišel tehdy, když mladá kráska v průběhu natáčení reality show zjistila, že je těhotná. Dokonce chvíli přemýšlela o možnosti interrupce. Nakonec se však oba rozhodli, že si miminko ponechají.

V jistém smyslu šlo během Výměny o setkání dvou světů. Angie si totiž vyzkoušela týden na statku. K překvapení mnohých se zdárně chopila všech povinností spjatých s chovem hospodářských zvířat a uspěla i v roli maminky. Péči o školou povinného chlapce navíc mohla pojmout jako nečekaný, ale výhodný “trénink” na svou vlastní mateřskou roli.

Diváci debatovali o "použitelnosti" Angie

Reakce diváků na její výkon však byly různorodé. "Každý si holt vydělává jinak. Angie mě náhodou dost bavila, a nedíval sem se na ni ve stylu to je tupka nebo podobně. Vůbec ne, každý prostě z jiného světa, a to jak si to paní ze statku užila, bylo to nejlepší z celé výměny. Po předchozím díle jsem tohle potřeboval," pochvaloval si na Facebooku pořadu divák Benjamin.

"Náhodou super. Každý je nějaký.. Ne každý umí dojít krávu, zabíjet drůbež. Upřímně taky to neumím a jsem z vesnice. Ono troška chápání druhého neuškodí," souhlasí s ním Tomáš.

Někteří však byli kritičtější: "Nic proti Angie, ale na práci je unavená, to si musela jít lehnout a na fitko unavená nebyla. Dva absolutně rozdílné světy, ale nic ve zlém. Před lety bych chtěla žít jako ti mladí, dnes naopak jako ten pár ze statku. Ani jedno není špatné," myslí si Petra.

"No je vidět, že tihle influenceři jsou v praktickém životě absolutně nepoužitelní. Už jen když nepozná krůtu, hodiny...," rýpl si do Angie Radim, který narážel na to, že kráska mimo jiné neuměla poznat čas z klasických ručičkových hodin.

Hodiny byly v reakcích celkem silné téma. Řešilo je mnoho lidí. "Jako že nepozná krůtu - ok... Že nepozná klasická kamna - to je už je docela divný, ale tak dejme tomu no, prostě člověk z města no.... Ale že nezná analogové hodiny - to je jako síla...," reagoval Radek.

Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy