Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Víkendový horoskop: Vodnáři se budou radovat, Býci by se měli vyvarovat hádek

Ilustrační obrázek.
Zdroj: Pixabay
HOROSKOP

Léto se nám pomalu půlí a je načase tedy urychleně podnikat vše, co jste tuhle sezónu chtěli. Ať si najednou neuvědomíte, že je podzim a vy jste zase nic nestihli. Přijde ten čas právě tento víkend? Hvězdy mají jasno, tak si přečtěte náš víkendový horoskop!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Neopomínejte tento víkend zábavu a letní radovánky. Jen tak se vyhnete zbytečnému stresu, o který by se mohlo zasadit vaše nejbližší okolí. Pokud budete muset, neostýchejte se před nepříznivými vlivy na férovku utéci. Nejste tu od toho, abyste všechny stále zachraňovali.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Hvězdy na tento víkend radí nezabývat se zbytečně problémy druhých lidí. Zvláště těch, kteří pro vás sami nikdy nic neudělají. Namísto toho se zamyslete, zda svoji náklonost rozdělujete spravedlivě mezi ty, jež vás nade vše milují a dali by za vás ruku do ohně.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Nebojte se tento víkend odhodit zábrany, které vás po většinu života drží zpátky, a pustit se do věci, která vám na první pohled možná nepřijde úplně rozumná. Výsledek je sice nejistý, ale žijete jen jednou a každý později lituje spíše toho, co neudělal.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pokud vás tento víkend někdo naštve, nezapomeňte se pořádně nadechnout a napočítat minimálně do deseti, než se pustíte do jakékoli reakce. Přehnaných útoků a silných výroků byste mohli hořce litovat. Vy víte, že jste v právu, a pokud dáte čas i tomu druhému, dojte to i jemu.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Zapomeňte tento víkend na lenošení a vytáhněte rodinu na dlouho odkládaný výlet. Léto uteče jako voda a než se nadějete, bude tu podzim a vy si budete vyčítat, co všechno jste zase nestihli. Promarněné společné chvíle vám nikdo nevrátí, tak se jich nebojte.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Horoskop tento víkend radí pustit se do velkého úklidu. Vymeťte z rohů pavučiny, podlahu umyjte i pod gaučem. A když už budete v tom, okna by si menší osvěžení od jara taky zasloužila. Nezapomeňte však ani na očistu duševní a zaměřte se na svoji duševní pohodu. Vaše mysl to ocení.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Tento víkend jste na roztrhání. Pořádně si tedy rozmyslete, kam opravdu musíte a hlavně chcete, a jakou událost s díky odmítnout. Ať se nestrháte. Být oblíbený a žádaný je sice fajn, ale nezapomínejte na to, že potřebujete i oddech a čas sami pro sebe.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Emoce z vás tento víkend budou prýštit jako Niagarské vodopády. Dejte jim průchod a nezkoušejte je na sílu zadržet, nemělo by to stejně cenu a vám by bylo jen hůř. Pokud však máte s někým dlouhodobější spory, zbytečně se do jejich řešení nepouštějte. Mohli byste situaci vyhrotit.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Tento víkend byste se měli pustit do práce v domácnosti, která se vám za poslední dobu nakupila, než vám to přeroste přes hlavu. Zbytečně s tím neotálejte a začněte ji hezky postupně plnit. Nakonec vám zbyde ještě hromada času na zábavu, tak se toho nebojte.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Možná se vám to na první pohled nezdá, ale vaše blízké okolí, o kterém si myslíte, že vás poslední dobou moc nebere, vás má opravdu rádo. Odtažitost cítí naopak od vás. Udělejte tedy tento víkend něco, čím mu dáte najevo, že vám na něm záleží také.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Užijte si tento víkend plnými doušky, tvrdě jste pracovali, tak si menší oddech zasloužíte. Udělejte si výlet do okolí a čerpejte sílu z přírody. Večer si nebojte dopřát něco dobrého a vyrazit někam do společnosti za zábavou. Žijete přece jen jednou.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Místo na ostatní se tento víkend zaměřte hlavně na sebe a zamyslete se nad tím, co pro sebe vlastně děláte. Není to náhodou tak, že se pro ostatní můžete rozkrájet a sami si nic nedopřejete? A kdo vás vlastně ocení? Uvědomte si, že strůjci vlastního štěstí jste jen vy sami.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš horoskop na rok 2023 ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy