Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Víkendový horoskop: Vodnáři budou užívat života, Berani by měli dbát na povinnosti

Horoskop na tento víkend: Vodnáři budou užívat života, Berani by měli dbát na povinnosti
Zdroj: Profimedia
HOROSKOP

Je tu poslední prázdninový víkend a i když nás nečekají zrovna tropy, přesto je ideální čas někam vyrazit a pořádně si užít. Proběhne vše bez problémů, či vás potká nějaký zádrhel? Hvězdy mají jasno, tak si přečtěte náš víkendový horoskop.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tento víkend si s přáteli pořádně užijete. Vytáhněte gril a pozvěte všechny na barbecue. Pokud zrovna nedisponujete zahradou, existuje mnoho parků, kam s vlastním grilem můžete zajít. Ideálně to spojte i s pořádnou koupačkou. O zábavu s vámi rozhodně nebude nouze.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nebojte se dopustit se tento víkend nějaké té zlotřilosti. I vy se někdy musíte pořádně odvázat a pravidla hodit za hlavu. Ovšem v mezích zákona. Ono je rozdíl mezi zazlobením a zapálením sousedova auta, tak abyste to nepřehnali, jak máte v povaze.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Hvězdy na tento víkend radí neupozaďovat povinnosti za zábavu. Mohlo by se vám to vymstít. Než lehkovážně vyrazíte na večírek za přáteli, zamyslete se, zda jste ještě neměli něco udělat a někdo na vás nespoléhá. Bez práce nejsou koláče.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Říká se, nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko, ale pro vás to neplatí. Vy už byste měli být připraveni, protože chvíle, na kterou jste dlouho čekali je tady, a pokud byste ji z lehkovážnosti prošvihli, dlouho byste toho litovali.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Tento víkend vás čeká spousta zábavy. Kamarádi vás zvou na nejrůznější akce a vy si nestíháte vybírat. Na volbě však nakonec zas tak záležet nebude. Bavit se budete tak jako tak. Vypadá to také, že potkáte přítele z minulosti, se kterým jste nějak ztratili kontakt, a budete za toto setkání moc rádi.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Zapomeňte tento víkend na lenošení, čeká vás spousta práce. Ne však jen ta nudná, prací jsou myšleny i plány s přáteli, na které jste v poslední době neměli moc čas. Společné chvíle si velice užijete a ještě se dozvíte zajímavé novinky.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

I když se vám zdá, že jste téměř v cíli svého dlouhodobého plánu, pamatujte, že jak se říká, neříkej hop, dokud nepřeskočíš. Mohli byste splakat nad výdělkem. Zachovejte si až do poslední chvíle pokoru a uvidíte, že s poctivostí nejdál dojdeš.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nebojte se tento víkend trošku rozšoupnout a udělat si radost. Nemusí však jít jen o utrácení za věci. Co takhle vyrazit do baru s přáteli, či naopak sami a udělat si nové kamarády? Býváte zbytečně upjatí, tak se pro jednou odvažte. Uvidíte, že to také není úplně marné.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nenechávejte se tento víkend přehnaně unášet svými emocemi. Zbytečně byste mohli vyvolat konflikt, který byste pak těžko žehlili. Chce to klid a nohy na stůl. Vyrazte třeba někam k vodě a nezapomeňte si svoji oblíbenou knihu. Beztak ji máte rozečtenou už dlouho.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Vás rozhodně nečeká zrovna klidný víkend. Problémy se budou jen hromadit. Navzdory tomu všemu budete přece jen za tyto hořkosladké okolnosti vděčni, neb ve výsledku vás jen posílí. Až vše zdárně vyřešíte, nezapomeňte se řádně odměnit.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Po náročném týdnu si dopřejte zasloužený odpočinek. Vyrazte k vodě a prostě jen relaxujte. Vezměte si knihu a dopřejte si nějaký letní koktejl. Třeba se i seznámíte s nějakým hezkým barmanem či barmankou a dostanete pití gratis. Nezapomeňte však na opalovací krém.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

To tohoto víkendu jste nevkročili zrovna pravou nohou, ale nebojte se, nakonec to nebude tak horké a situace se obrátí. Ozve se vám dávný přítel a pozve vás na skleničku. Dobře se pobavíte a zjistíte, že neshody, pro které jste se kdysi přestali bavit, jsou dávno za vámi.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy