Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Víkendový horoskop: Vodnáři budou odpočívat, Střelci by si měli dát pozor na nachladnutí

MDŽ je svátek všech žen.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 8 fotografií
HOROSKOP

Jeden z posledních zimních víkendů je tu, ačkoli o zimních radovánkách se už rozhodně mluvit nedá. Moc jarně však počasí také ještě nevypadá, a tak se není čemu divit, že většina lidí bude chtít být zalezlá. Patříte mezi tuto skupinu, nebo máte energie na rozdávání? Přečtěte si náš horoskop a budete mít jasno.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tento víkend si dejte namísto skotačení po zábavách čas na odpočinek a zregenerujte své tělo. Aktivní styl života je dobrá věc, ale všeho moc škodí. A to platí i o sportu. Někdy je zkrátka nejlepší hodit si nohy na stůl a číst si.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Vězte, že i když si to vy možná nepamatujete, ten, komu jste slib dali, si to moc dobře pamatuje. Nezkoušejte proto dělat, že nic. Jen byste si tím do budoucna ublížili. Pamatujte také na teplé oblečení, ať vstup do jara nepromarodíte.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Jak se říká, když pánbůh dopustí, i motyka spustí. Tento víkend vás v dobrém překvapí někdo, od koho byste to absolutně nečekali. Buďte za to rádi a odpusťte si kousavé narážky na to, proč to tak není častěji.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Dopřejte si tento víkend menší oslavu úspěchu, kterého jste dosáhli přes týden. Že to nestojí za řeč? Pamatujte, že chválit se můžete i za maličkosti. Nemusí jít zrovna o vynález dynamitu či dvoudílných plavek, abyste na sebe mohli být pyšní.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Zapomeňte tento víkend na flákání. I když počasí není zrovna nejlepší, hvězdy říkají, že vás čekají neodkladné povinnosti na exteriérech vašeho obydlí, samo se to neudělá. V tuto chvíli jsou výherci ti, kdo zahradu nemají.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Možná se to tak může zdát, ale ne nadarmo se říká, že není všechno zlato, co se třpytí. Myslete na to, až potkáte vašeho známého, který pro vás bude mít opravdu neodolatelnou nabídku, co se finančního přilepšení týče.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Zkuste tento víkend odhodit svou přirozenou touhu být vždy středem pozornosti a dejte ve společnosti prostor svému partnerovi. Jak se říká, mluviti stříbro, mlčeti zlato. Zamyslete se nad tím. Něco na tom bude.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hvězdy radí, ať nemyslíte na to, kdo vám v týdnu ublížil, ale raději se zamyslíte nad tím, co s takovým chováním od druhých do budoucna dělat a ideálně, jak se do takových situací vůbec nedostávat. Zbytečné je plakat nad rozlitým mlékem.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

I když si v práci možná chcete šplhnout, neupisujte se zbytečně k práci na víc, kterou budete muset dodělávat o víkendu. Nakonec budete mít své vlastní práce nad hlavu a je možné, že byste si nesplněním závazku navíc jen uškodili.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nemějte obavy z budoucna a raději se proberte a uvědomte si problémy, které mohou nastat teď. Stále se díváte do dáli a máte tendenci přehlížet aktuální dění. Dejte si pozor, s takovou brzy škobrtnete, a to ne jen o kamínek na cestě.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Už cítíte jaro a máte chuť oslavit to pořádným výletem do přírody. To je v pořádku, pamatujte však na to, že vy možná jaro už cítíte, ale vaše tělo, co se teploty týče, rozhodně ne. Nepodceňujte proto správné oblečení, ať další týden neproležíte.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop na tento víkend říká, že se můžete těšit na příjemnou návštěvu od oblíbeného rodinného příslušníka. Neplánujte si proto moc domácích činností čítajících úklid sklepa až po umývání oken a raději nachystejte dobré jídlo.

Speciální radu na tento víkend se dozvíte v galerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy