Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Víkendový horoskop: Střelci se budou bavit, Štíři by měli dát pozor na alkohol

žena, štěstí, úsměv, nebe
Zdroj: Freepik
HOROSKOP

První zářijový víkend je tu a s ním pomalu, ale jistě se začíná blížit podzim. Někoho zasáhne nostalgická nálada již nyní, jiný se s koncem léta bude vyrovnávat snadněji. Jak na tom budete vy? Hvězdy mají jasno! Podívejte se, co vás čeká, do našeho víkendového horoskopu.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nezkoušejte se tento víkend vyhnout povinnostem, které jste celý týden odkládali. Do dalšího týdne si je určitě přenášet nechcete. Řiďte se heslem "s chutí do toho a půl je hotovo" a uvidíte, jak rychle vám práce půjde od ruky. Bez práce nejsou koláče.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Celý týden jste tvrdě pracovali a nyní je ta chvíle, kdy si zasloužíte trochu zazlobit. Nebojte se trochu se odvázat a dopřát si to, co si jindy zakazujete. Žijete jen jednou. Dejte si však pozor na velké cestování, zejména na silnici.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Nebojte se tento víkend trochu si vyhodit z kopýtka. Vaši kamarádi vás budou tahat ven a vy nebudete mít pádné důvody, proč je odmítat, tak je ani nehledejte a prostě se nechte vést situací. Chytrému napověz, hloupého trkni, tak aby o vás nezačalo platit to druhé.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Hvězdy na tento víkend radí nepouštět se do větších projektů a plánů. Pravděpodobně by skončily neúspěchem a to by vás zbytečně mrzelo. Raději si naordinujte odpočinek a lenošení, které vás zrestartuje do dalšího týdne a vy budete plni elánu do akce.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Horoskop na tento víkend varuje před náhlými návaly emocí, které by vás mohly snadno rozhodit. Než se pustíte do vyhrocené debaty s dobrým přítelem, zkuste se zastavit a napočítat do deseti. Zní to jako klišé, ale mohlo by vás to zachránit před raněním dotyčného.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Zapomeňte tento víkend na adrenalinové sporty, mohlo by se vám to nepěkně vymstít. Raději si dejte relax, ať naberete síly do příštího týdne. Udělejte si meditační koupel, pusťte se do nové knihy nebo si zajděte do kina na film. Cokoli vás nakopne.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

I když se vám na první dobrou nebude moc chtít, neodmítejte pozvánku na párty, která přijde z nečekaných kruhů. Je možné, že na ní poznáte mnoho rozmanitých lidí, jejichž známost se vám bude hodit do budoucna. Sice se říká, kvalita nad kvantitou, někdy je však množství také důležité.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy radí vyrazit do přírody načerpat pozitivní energii. Zažijete nějaké to dobrodružství a ještě se dobře pobavíte. Dejte si však pozor na zrádné počasí. Přibalte si s sebou pláštěnku a teplejší svetr. Léto sice ještě neskončilo, příroda to však vidí jinak.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Hvězdy jsou vám tento víkend nakloněny, což se projeví především na vaší kreativní stránce. Pokud jste plánovali menší reorganizaci či zvelebení obydlí, nyní je přesně ta správná doba se do ní pustit. Výsledek vás nakopne do dalších činností.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Zkuste tento víkend říci rázné NE alkoholu. Vypadá to, že by se vám pití nemuselo vyplatit. Máte tendence k přehnaným výkyvům nálad a tento víkend by mohlo dojít k eskalaci. Raději se hoďte do pohody a dopřejte si něco, co vám udělá radost.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Tento víkend vás rozhodně odpočinek nečeká. I když jste to neplánovali, vaši přátelé to vidí jinak a vytáhnou vás na spontánní akci po barech. To však neznamená, že byste to museli přehánět s alkoholem. Bavit se můžete i do "polopita".

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

První zářijový víkend je váš. Zapomeňte na starosti a užívejte si přítomného okamžiku. Znovu se opakovat nebude. Hvězdy radí neohlížet se do minulosti a příliš se nezamýšlet nad budoucností. Na tu budete mít ještě času dost.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy