Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Víkendový horoskop: Střelci budou družní, Býci by si měli dát pozor na pusu

Zákazníci se mohou těšit i na dvojnásobek bodů za nákupy.
Zdroj: Profimedia.cz
HOROSKOP

Předposlední prázdninový víkend je tu a my se ptáme, co pro nás připravily hvězdy. Bude ve znamení radovánek či zábavy, nebo nás čekají ještě nějaké starosti? Jaké plány s námi osud má, se dozvíte v našem víkendovém horoskopu.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop na tento víkend radí nezaobírat se zbytečně věcmi, se kterými nemůžete nic dělat. Raději se zaměřte na své přednosti, jež byste naopak měli rozvíjet a podporovat. Říká se chytrému napověz, hloupého trkni, pamatujte na to, až se zase budete s někým hádat.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Zapomeňte tento víkend na nějaké flákání. Čeká vás spousta povinností, které již déle nepočkají. Pusťte se do jejich plnění a zbytečně se s nimi nezdržujte, tento čas by se vám nevyplatil. Naopak, čím dříve vše dokončíte, tím více se budete cítit motivováni do dalších věcí.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Tento víkend pocítíte touhu vyrazit za dobrodružstvím a pořádně si užít. Neměli byste však zapomínat, že na světě nejste sami a jsou lidé, kteří vyžadují vaší přítomnost. Především pokud máte kolem sebe nějaké mladší členy rodiny, kterým byste chyběli.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Prostořecí Býci by si tento víkend měli dávat obzvlášť velký pozor na to, co vypouštějí z úst. Jejich slova by mohla ranit více než kdy jindy. Říká se mluviti stříbro, mlčeti zlato, takže na to myslete, než se zase pustíte do zbytečné hádky.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Hvězdy tento víkend radí neupínat se příliš ke svým plánům. Pravděpodobně vám do nich něco vleze a vy byste byli zbytečně zklamaní. Zkuste dát věcem volný průběh a uvidíte, že se budete rázem cítit i svobodnější.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Neopomínejte tento víkend svoji rodinu, které jste leccos slíbili. Brzy by vám vaše nedodržená slova dala 'sežrat' i s úroky. Raději si tedy odpusťte tah s kamarády, na který vás lákají, a užijte si trochu rodinné pohody a vzájemné sounáležitosti.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Dejte si tento víkend pozor na zbytečné utrácení, mohli byste nechtěně, ale zato snadno přijít na buben. To však neznamená, že byste se měli zamknout doma, naopak. Ať vás ani nenapadne odřeknout akci, na kterou vás zvou, jen platební kartu raději nechte doma.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Pokud tento víkend zatoužíte po dobrodružství, vydejte se směle za ním. Hvězdy navíc zvěstují, že se nemusíte bát nečekaných nemilých komplikací. Vezměte s sebou pár kamarádů a užijte si pořádnou letní akci. Počasí tomu přeje, tak proč nevyrazit někam pod širák?

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vyvarujete se tento víkend vašemu věčnému rozumování, vaše okolí už toho má dost. Ukažte naopak, že vám záleží i na názorech ostatních, a zapojte je do vymýšlení plánů na výlet. Nemusí být přece vždy jen po vašem.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nelekejte se tento víkend změn, se kterými na vás přijdou lidé, s nimiž sdílíte domácnost, či někdo, kdo ji řídí. Uvidíte, že nic nakonec nebude tak horké, jak se zdá, a vy vše zvládnete levou zadní, jak máte ve zvyku. Hlavní je nepropadat panice a držet se svých zásad.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Tento víkend se budete bavit a dostanete šanci poznat i mnoho zajímavých lidí, kteří by se vám v budoucnu mohli hodit. Nezapomínejte však na takt a slušné vychování. Na někoho, kdo vás dobře nezná, by vaše energie mohla být moc hrrr a mohli byste ho vyděsit.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Libujete si v řádu a v do detailů promyšlených plánech. Tento víkend se však tohoto luxusu budete nuceni vzdát a nechat se takříkajíc unášet na vlnách tajemna. Někdo blízký pro vás má připraveno milé překvapení či zprávu. Nekazte tedy atmosféru zjišťováním otravných podrobností.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy