Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Víkendový horoskop: Střelce pohltí práce, Kozorozi se oddají novému vztahu

Horoskop na tento víkend: Kozorozi se oddají novému vztahu
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 8 fotografií
víkendový horoskop

Podívejte se, co nás čeká o víkendu a co podle hvězd nikoho nemine! Tento týden je náročný pro všechny, nejen kvůli středečnímu úplňku v Beranovi, ale i kvůli intenzitě vesmíru během meteorického roje. Co čeká právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

O víkendu hodně odpočívejte, potřebujete to jako sůl. Pracujte na svém partnerském vztahu a navzdory volnu dodělejte svoje pracovní resty. Hlavně buďte v klidu. V galerii najdete váš tip.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Víkend přeje sportovním aktivitám. Neváhejte si užít tento čas trochu netradičně a neseďte jen doma na gauči. Vy naopak potřebujete vypnout a změnit běžnou rutinu. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Najděte nový způsob komunikace s partnerem nebo se tento víkend vážně pohádáte. Momentálně nepřemýšlíte nad tím, že vaše slova mají důsledky. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

S rodinou vás čeká usmíření, máte se na co těšit. Věci, které vás dlouho trápily, se konečně vyřeší a zase bude dobře. Naplánujte si s přáteli klidně nějaký výlet. Podívejte se do galerie, na co si dát pozor.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pokud se kolem vás konají kulturní akce, neváhejte na některou z nich vyrazit. Vhod přijde také velký úklid domácnosti nebo auta. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Láska je to, co vám tento víkend pomůže. Uvědomte si, že máte mnohem víc než někteří kolem vás. Poděkujte za to a vítejte podzim. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nejbližší dny nebudou pro vás ty nejšťastnější. Dost možná budete mít potřebu zažít celý víkend v posteli a koukat na oblíbené seriály. A proč vlastně ne? V galerii najdete tip na víkend.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Neházejte hned flintu do žita, věci mohou ještě dopadnout dobře! Naplánujte si jedno z posledních venkovních sezení s přáteli a užijte si hezký den. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Čeká vás vášnivý víkend! Vaše touhy budou na maximu. Dejte partnerovi najevo, co se vám líbí a co od něj očekáváte. Bude připraven splnit vám každé přání. V galerii najdete, co by vás mohlo překvapit.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Neberte se tento víkend příliš vážně. Naopak si užijte legraci a vraťte se na chvíli do dětských let, ať už to pro vás bude tentokrát znamenat cokoliv. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Ačkoliv je víkend, pohltí vás práce. Jste momentálně velmi zaměřeni na výdělek a finance jsou vaší hlavní starostí. Ale jedině dobře! Později si pogratulujete. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Bez obav otevřete své srdce a oddejte se novému vztahu. Bude to stát za to! Nemusíte se bát, že by to tentokrát nedopadlo dobře. Hvězdy vám opravdu přejí! V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Pokud chcete vědět více, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy