Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Víkendový horoskop: Ryby zatočí s lidmi, co je využívají, Býky čeká nepříjemná návštěva

Dívky na cestách.
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
HOROSKOP

Je tu oficiálně jaro a první jarní víkend, ačkoli počasí tomu zrovna neodpovídá. Na radovánky v přírodě si budeme muset očividně ještě chvíli počkat. I tak však víkend některým nadělí příjemné chvíle. Komu? To se dozvíte v našem horoskopu.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Buďte o víkendu otevřeni novým zkušenostem, které vám život předkládá na prostřeném podnose. Vězte, že každá věc v životě má svůj důvod a posílí vás. Nemá cenu se něčemu zbytečně vyhýbat. Buďte za každou příležitost rádi.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Skončete s tolerováním lidí ve vašem okolí, kteří vám vysávají energii, ale žádnou vám nevrací. Chcete se všemi vycházet, na čemž není nic špatného, nemůžete se při tom však nechat využívat. Všechno má své meze.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Energie, kterou jste během týdne nabrali, vás neopouští ani a víkendu. Využijte toho a dělejte to, co vás baví a jak nejlépe umíte. Držte se toho, že pokud budete spokojeni vy, budou spokojeni i lidi, které máte rádi, kolem vás.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Vypadá to, že vás čeká návštěva, na kterou se zrovna dvakrát netěšíte. Že by rodiče vašeho partnera či partnerky? Přesto že se k vám možná nechovají zrovna nejlépe, zatněte zuby a své druhé polovičce to zbytečně nevytýkejte. Nic s tím nemůže dělat.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Zatímco někdy byste nejraději nevytahovali paty z domu, tento víkend si společnost a seznamování vyloženě užíváte. Využijte toho a nasbírejte kontakty, které se vám budou hodit do budoucna. Ve vaší blízkosti se objeví někdo hodně zajímavý.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

I když svou druhou polovičku opravdu milujete, i vy si od ní občas potřebujete odpočinout. Promluvte si s ní dřív než bude pozdě. Alespoň poznáte další úhel pohledu a třeba se vám otevře nový obzor. To samé platí i o dalších členech domácnosti.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Pokud máte s někým problém, řekněte mu to narovinu. Nezkoušejte kout pikle za jeho zády. Taková otevřenost nakonec vždy přinese víc dobra než zla. I když zpočátku je to na chvíli naopak. Dívejte se na věci z globálního hlediska.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hvězdy říkají, že vás čekají změny, ze kterých nejste úplně nadšeni. Obvykle se přizpůsobujete snadno, ale zde vám nějaký vnitřní hlásek šeptá, že to nebude tak dobré, jak si vaše okolí myslí. Promluvte o svých obavách, než bude pozdě.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Stále častěji přemýšlíte o letní dovolené, ale bohužel vám dochází, že na ni tak úplně nemáte. Uvědomte si, že tyto úvahy jsou zbytečné. Namísto drahé dovolené v létě vyrazte na menší výlet a třeba právě teď. Ceny budou přijatelnější.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Váš život se v poslední době poněkud stabilizoval. Jak v pracovních, tak osobních vztazích. Užijte si volný víkend a pohodu, která kolem vás panuje, a vyrazte někam na výlet. Přestože počasí není ideální, se správnou společností si to i tak užijete.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Uvědomte si, že jste dobří takoví, jací jste. Nikomu nic dokazovat nemusíte a už vůbec kvůli němu podřizovat své plány. Nebojte se odříct akci, na kterou se vám nechce, a užívejte si svého volna. Vy si to zasloužíte.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop na tento víkend varuje před nevhodnými vztahy. Že vás někdo přitahuje, nutně neznamená, že s ním hned musíte skočit do postele. Raději si dejte trochu na čas a zaměřte se na dohánění restů do práce.

A na co si dát o víkendu pozor? To se dozvíte v galerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy