Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

Víkendový horoskop: Panny potkají životní lásku, Střelce přepadne nákupní mánie

nákup, žena, nákupy
Zdroj: Freepik
+ Dalších 8 fotografií
víkendový horoskop

Čeká nás poslední květnový víkend! Podívejte se, kdo urovná svůj partnerský vztah, utuží rodinu a utratí všechny peníze. Budete to právě vy, koho čeká báječný víkend? 

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

O víkendu vás čeká velká událost! Vypadá to, že se konečně sejdete s celou rodinou a urovnáte vztahy, které byly v poslední době velmi napjaté. Dejte si ale pozor na alkohol. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Udělejte si aktivní víkend a neseďte doma. Pobyt na čerstvém vzduchu vás navede k novým myšlenkám, které vám budou následující pracovní týden skutečně prospěšné. Dejte na svého partnera. V galerii najdete váš tip.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Konečně máte důvod být na sebe pyšní, a tak to neskrývejte. Známé heslo, že sebechvála smrdí, vás jen nutí k přesvědčení, že si pochvalu nezasloužíte. Vy ale moc dobře víte, kolik jste toho teď zvládli. V galerii najdete, co vás potěší.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Respektujte ostatní a vynechte pocit, že vše děláte nejlépe. Naopak vám někdo z vašeho blízkého okolí dobře poradí ve věci, která se vám několik dní zdála úplně ztracená. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Věnujte svůj čas rodině a přátelům, pusťte práci chvíli úplně z hlavy. Možná zjistíte, že vás kroky zavedou k někomu, kdo by vás nikdy dříve nenapadl, a utvoříte si s ním pevné pouto. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V lásce vás hvězdy varují před podvodníky! Lehce byste mohli naletět někomu, kdo ve skutečnosti netouží získat vaše srdce, ale spíš peníze nebo pár vášnivých nocí. Dejte si pozor. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nebojte se zeptat, nebudete za hlupáka. Lepší je jednou překonat obavy a být moudřejší, než si celý život vytvářet domněnky. Ty se často totiž vůbec nezakládají na pravdě. V galerii najdete, co vás o víkendu potěší.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nezadaní mají velkou šanci potkat životní lásku! Stačí, když večer nebudete sedět doma a vyrazíte do společnosti. To sice pro vás není úplně běžné, ale jednou byste se překonat mohli. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Otevřete se novým možnostem a názorům. Netrvejte na tom, co už znáte. Máte šanci navázat velmi blízké vztahy se širší rodinou, a tak na to myslete, až budete rozdávat rady do života. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Využijte víkend ke klidu a odpočinku. Něco dobrého si ugrilujte, vyjeďte na krásný výlet nebo si zahrajte s blízkými oblíbenou deskovou hru. Uvidíte, že to bude báječný restart do nového pracovního týdne. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Dejte si pozor na nákupní mánii! Ať po víkendu nejste překvapeni, co vám zbylo na bankovním účtu. V klidu si rozmyslete, co opravdu potřebujete, a klidně nechte nákupy až po víkendu. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Buďte odvážní a užijte si vášnivý víkend! Nechte výčitky stranou, stejně takové rozhovory nikam nepovedou. Máte šanci vybudovat skutečně kvalitní partnerský vztah, tak žádné rýpaní. V galerii najdete, na co se zaměřit.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy