Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Víkendový horoskop: Na Blížence padnou chmury, Býci se oddají svým touhám a snům

Dívka s okvětními lístky
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
HOROSKOP

Čeká nás opravdu krásný a slunečný víkend. Příroda se probouzí a nálada se lepší. Pro některé však tak šťastný nebude. Pro koho? Přečtěte si náš víkendový horoskop a budete mít jasno.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Máte chuť skoncovat s lidmi, kteří vás neustále vytáčí. Naštvat vás je sice těžké, ale když už se to někomu povede, neznáte bratra ani sestru a dáte to sežrat celému širému okolí. Avšak jak rychle vaše naštvanost přijde, zase odejde. Tak ať se s někým zbytečně nerozhádáte.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

V poslední době máte pocit, že všechno klape tak, jak má. Pozor, může se to zase rychle změnit. Důležité je nepřestat se snažit a ani o víkendu nezahálet. Ne, že byste museli vytvářet nějaké velké hodnoty, ale na kvalitním životě to zkrátka chce trochu makat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Nehněvejte se na svého partnera či partnerku, že neudělali, co vám v týdnu slíbili. Však ono je to už tak trápí dost. Takové výčitky jsou mnohdy bolestnější než křik. Nakonec je hlavní to, že se máte rádi.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Hvězdy tento víkend radí oddat se naplno svým touhám a nebát se v čemkoli udělat první krok. Osud je na vaší straně a s největší pravděpodobností nešlápnete vedle. Nejhorší, co se může stát, je, že získáte cennou lekci.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Zatímco ostatní se radují z jarního počasí, na vás padá nějaká pochmurná nálada. Že by vás tak deptalo to, co se stalo v práci? Nesmíte si všechno brát tak osobně. Vždyť nejde o život. I když ono se to lehce řekne, ale těžko praktikuje.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Nezkoušejte se o víkendu vyhnout svým povinnostem a slibům, které jste dali své rodině. Pokud jste jim slíbili výlet na hrad, tak přes to prostě nejede vlak a žádným slibem do budoucna to nezakecáte. Nebojte se, nakonec si to užijete také.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Víkend vám nabídne příležitost zamyslet se nad svými dlouhodobými plány. V ruchu každodenního živote jste se v poslední době poněkud ztratili a zapomněli, co je pro vás skutečně důležité. Meditace či procházka vám vyčistí hlavu.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Máte chuť se sebou něco udělat. Pamatujte, že i malé kroky směrem ke svým cílům mohou mít velký vliv na vaši budoucnost. Udělejte si proto tento víkend čas na meditaci nebo klidnou procházku. Pomůže vám to načerpat sílu k tomu, abyste pokračovali směrem, který je pro vás nejlepší.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Dejte tento víkend prostor své kreativitě. Možná budete mít náhlý nápad nebo inspiraci, která vám přinese nové možnosti či řešení pro aktuální problémy. Nebojte se experimentovat a zkoušet nové věci - právě teď máte potenciál objevit něco úžasného.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Horoskop na tento víkend radí soustředit se na svůj duchovní růst. Možná budete mít chuť prozkoumat nové myšlenky, filozofie nebo duchovní praktiky, které vám pomohou lépe porozumět světu kolem sebe i sami sobě.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Nebojte se o víkendu vyjít ze své komfortní zóny a buďte otevření novým zkušenostem. Vaše touha po poznání vás může vést k neuvěřitelným objevům a poznáním, které vám přinesou hlubší smysl vašemu životu.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Dejte tento víkend prostor svému nitru a naslouchejte svému vnitřnímu hlasu, který vás povede správným směrem. V poslední době jste se cítili poněkud v disharmonii, ale to se právě teď může změnit. Pamatujte, že najít rovnováhu není vždy snadné, ale vaše úsilí se vyplatí.

Dobrou radu pro tento víkend se dozvíte v galerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy