Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Víkendový horoskop: Lvi by měli být obezřetní. Berani si mají odpočinout

žena, zima, sníh
Zdroj: Pixabay.com
HOROSKOP

Po prvním pracovním týdnu nového roku je tu konečně víkend. Začátek roku bývá ve znamení stanovení a plánování cílů, a tak k tomu tento čas také využijte. Hvězdy jsou tomu nakloněny! Podívejte se, co připravily právě pro vás.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Začátek týdne pro vás možná nebyl úplně nejsnazší. Nyní by se již však měly věci pomalu zklidnit a vy nad vším opět získáte kontrolu. Odpočiňte si a užijte si víkend se svými přáteli či rodinou. Vyrazte třeba na výlet nebo uspořádejte večer deskových her. Zkrátka si zkuste víkend hlavně užít.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nečekejte klidný víkend. Snažte se však nepodléhat stresu či nátlaku okolí. Možná by bylo dobré se na chvíli zastavit a pořádně si utřídit myšlenky a plány do dalších dnů. Někdy je nejlepší neudělat raději nic. Zbytečnou zbrklostí se nakonec můžete dostat do potíží.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Uspěchanost ze začátku týdne už pomalu odeznívá a vy už si snad konečně odpočinete. Taková meditace není nikdy na škodu. Co se týče partnerských vztahů, u nich jsou vám hvězdy nakloněny. Pokud jste sami, možná přijde pozvání na rande.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Poslední dny pro vás možná nebyly úplně snadné. Jestli máte pocit, že se vám nic nedaří nebo jste nedocenění, věřte, že by měl přijít zlom. Zkuste se zaměřit na něco jiného. Vytvořte si nějaký pozitivní návyk a pamatujte, že když teď zaberete, můžete z toho sklízet ovoce po zbytek roku.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Vánoční svátky utekly jako voda a vy máte možná stále problém přizpůsobit se běžnému režimu. Tento víkend si tedy zkuste ještě odpočinout a věnujte se hlavně sobě. Vždyť kdo vás zná lépe a ví, co vaše tělo nejvíce potřebuje? Udělejte si dobrý čaj, sedněte si s knihou a užívejte si zimní atmosféru.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Letos vás čekají velké změny a je jen na vás, jak se k nim postavíte. Buďte tedy ve střehu, je možné, že se k nim začne schylovat již nyní. Měli byste se více zaměřit i na své blízké, protože je dost pravděpodobné, že první náznaky, že se něco chystá, přijdou právě od nich.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Do nového roku jste vletěli s grácií sobě vlastní. Hvězdy jsou vám nakloněny, a tak to vypadá, že vám patří svět a skvělé příležitosti k vám přicházejí doslova samy. Každou nabídku ovšem pořádně zvažte a dejte pozor, komu budete důvěřovat, neboť jak se říká, není všechno zlato, co se třpytí.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Dobře víte, jak důležité je mít ve věcech pořádek. Během prvního pracovního týdne jste se tak zřejmě věnovali především věcem spojeným s kariérou a růstem, ale nyní nastala chvíle zaměřit se i na sebe, svoje tělo a duši. Zklidněte se a pořádně si promyslete, jakého osobního růstu chcete během letošního roku dosáhnout.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Máte ve zvyku nad vším moc přemýšlet a dumat. Obezřetnost je nyní ovšem na místě, protože jestli se s něčím příliš unáhlíte, mohlo by to pro vás mít následky po zbytek roku. Možná je načase na chvíli zpomalit, sednout si a jen si užívat víkend a zimu. Co tento čas strávit se svými nejbližšími?

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Start do nového roku možná nebyl úplně nejsnazší. Brzy jste asi pochopili, že všechno nepoběží tak hladce, jak jste si do něj předsevzali. To ale nevadí. Cíle a hranice si stanovujete sami, takže se klidně zaměřte jen na to nejdůležitější a zbytek nechte plavat. Nakonec největší svůj soudce jste vy sami.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Začátek roku svádí ke snaze utřídit si myšlenky a vytyčit cíle jak v profesním, tak osobním životě. Zastavte se a učiňte tak. Hvězdy vám jsou nakloněny, a když se pro něco rozhodnete a začnete, dost pravděpodobně i dosáhnete chtěného výsledku.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Jako praktičtí lidé sami nejlépe víte, že síly je nejlepší nepřepínat. Pokud se vám tedy do něčeho nechce, nechte to tento víkend plavat a klidně dělejte jen to, co chcete. Však ono vám nic neuteče a péče o sebe se vám vždy v dobrém vrátí. Na škodu nebude ani čas strávený s rodinou.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy