Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Víkendový horoskop: Kozorozi by měli pracovat na vztahu, Váhám svítá na lepší časy

Horoskop na víkend 17. 4 až 18. 4. 2021: Kozorozi by měli pracovat na svém vztahu k partnerovi, Váhám svítá na lepší časy
Zdroj: Unsplash
+ Dalších 8 fotografií
víkendový horoskop

O víkendu nás i navzdory špatné předpovědi počasí čekají skvělé dny. Podívejte se s námi, co si pro vás hvězdy přichystaly na víkend 17. - 18. 4. 2021. Ve vzduchu bude sex, nevěra, ale i odpočinek!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

O víkendu vás čekají nové začátky, těšte se na příjemně strávený čas! Nechte všechny chmury za sebou a těšte se na to, co přijde. Protože to, co přijde, je mnohem lepší než to, co zůstává za vámi. V galerii najdete tip na víkend.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ukažte lidem svou pravou tvář a uleví se vám. Nepotřebujete hrát nějakou roli, aby vás měli ostatní rádi. Masku dolů a buďte sami sebou! Hvězdy vám na víkend přejí v lásce. Zadané Ryby si tak užijí pořádnou vášeň, nezadané Ryby mohou potkat vysněnou partii. Čeho se o víkendu vyvarovat, to najdete v galerii.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Ačkoli se říká, že motivovat se máte u úspěšných, občas se vám může zdát, že oproti nim jenom prohráváte. Nesrovnávejte s nimi své kroky, běžte svým tempem. Oni jsou daleko, protože už dávno začali. Ale tenkrát byli přesně tam, kde jste teď vy. V galerii najdete, na co se o víkendu můžete těšit.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Ukočírujte o víkendu své emoce a nerozčilujte se nad ničím, co vás nebude trápit i za pět let. Užijte si pohodu, dejte si nohy nahoru a načerpejte energii na další týden. Na dveře už klepe nová úžasná příležitost, která bude vážně stát za to. V galerii najdete, na co dalšího se můžete těšit.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

O víkendu vás čeká boj. A to některé Blížence hlavně vnitřní, kdy se budete vyrovnávat se situací, která vás nedávno zasáhla. Zkuste se na ni koukat pohledem, co se vám tím život snaží říct. Co si z toho můžete vzít? Neptejte se, proč zrovna vy. Ničemu to nepomůže. Na co se o víkendu můžete těšit? To najdete v galerii.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Využijte víkend pro výlet a čerpání energie z přírody. Možná vám k tomu nebude přát počasí, čerstvý vzduch ale pomůže i tak. Potřebujete uklidnit mysl a vrátit se sami k sobě. V poslední době reagujete na vše dost nepřiměřeně. Odpočiňte si! V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

O víkendu o sebe pečujte a pořádně se vyspěte. Deficit spánku máte pořádný! Nezapomínejte, že spánek je jeden z primárních zdrojů naší energie. Zkuste ale také dohnat všechny resty, protože toho před sebou valíte už víc než dost. Podívejte se do galerie, co vás o víkendu potěší.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Dejte si pozor, kam se o víkendu díváte! Za rohem na vás číhá nevěra. A to nejen ledajaká, mohlo by z toho být mnohem víc. To by vám však přineslo takových starostí, že byste pak hořce litovali. Co dalšího si pro vás hvězdy na víkend přichystaly, to najdete v galerii.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Tak už konečně svítá na lepší časy, že? Vydejte se vstříc novému dobrodružství a tento víkend si pořádně užijte! Čeká vás spousta legrace, pohody a příjemně strávených chvil. Všichni víme, že něco takového už opravdu potřebujete, že? V galerii najdete víkendový tip.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Otočte se zády ke všemu, co už vám v životě nepřináší dobro. A běžte kupředu. Mějte oči otevřené a vnímejte veškerá znamení, která vám život dává přímo před nos. Hvězdy vědí, že jich je víc než dost! A vám by mohly pořádně pomoci v rozhodování. Víte, čeho se týká a co dalšího vás čeká? Najdete to v galerii.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci, věřte životu a věřte i sami sobě. O víkendu vás čekají pochyby, jestli si někdy přece jen toho nepřejete moc. Pamatujte, že kdo má malé sny, ten dojde k malému cíli. A kdo míří na Měsíc, i kdyby minul, stejně skončí mezi hvězdami. V galerii najdete, na co dalšího se můžete těšit.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorohové, zkuste někdy být na partnera milí – a to právě tento víkend! Někdy to vážně přeháníte a až příliš lpíte na tom, aby bylo vše podle vás. I váš partner je svobodná duše, která má své pocity, tužby a přání. Myslete na to někdy a přestaňte být takový generál. Víkendový tip máte v galerii.

Záhada vyhřezlého oka šéfredaktora eXtra.cz: Karen Mchitarjan promluvil o svém martyriu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy