Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Víkendový horoskop: Kozorohové by měli zapracovat na pozitivitě, Býkům se bude dařit

Horoskop na tento víkend: Kozorohové by měli zapracovat na pozitivitě, Býkům se bude dařit
Zdroj: Pixabay
HOROSKOP

Příliš slunečný víkend nás tentokrát nečeká, to však neznamená, že si ho nemůžeme užít! Některým znamením to však půjde lépe a některým hůře. Jaká jsou jaká? To vědí jen hvězdy a náš víkendový horoskop.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Hvězdy tento víkend radí nezaobírat se tolik starostmi, které ve vás hlodají ještě z pracovního týdne, a raději si užívat volný čas. Nejlépe s rodinou, která vás miluje. Ukažte jim, že vám na nich záleží také. Někdy stačí jen malé gesto, které jim dokáže vykouzlit úspěch na tváři.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nepouštějte se tento víkend do zbytečných hádek. Štěstí není na vaší straně a mohli byste to zle odskákat. Raději si naordinujte klid a pohodu v pohodlí domova. Co takhle udělat velký úklid? Uvidíte, že čisto v domácnosti rovná se slunce v duši.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Tento víkend sršíte energií. Máte chuť vyrazit na cesty a užít si nějaký adrenalinový zážitek. Tak s chutí do toho. Jak se říká, zdar a sílu najdeš v sýru, a tak si rozhodně nezapomeňte sbalit pořádnou svačinu. A kromě ní i nějakého kamaráda, ať vám není smutno.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Vypadá to, že tento víkend jsou hvězdy rozhodně na vaší straně. Daří se vám ve všem, na co sáhnete. Možná byste toho mohli využít i ve vztazích. Vypadá to, že byste mohli potkat někoho z minulosti a obnovit staré narušené vztahy.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

I když se vám to možná nebude na první dobrou zdát, neodmítejte hned nápad, se kterým na vás přijde nějaký blízký známý. Možná se to zdá trošku bláznivé, ale žijete přece jen jednou a na co budete ve stáří vzpomínat? Na to, jak jste leželi u televize, určitě ne.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Pokud jste plánovali tento víkend lenošit, hezky rychle na to zapomeňte. Hvězdy s vámi mají jiné plány. Vypadá to, že se před vámi vyrojí doslova roj nečekaných událostí a vy nebudete vědět, co dřív. Ale nebojte, půjde veskrze o pozitivní věci.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Ani o víkendu si od práce neodpočinete. Doma vás čeká hromada povinností, které se samy neudělají. Moc se neostýchejte a pusťte se do nich. Však víte, kdo si je všechny nechal na tento víkend nakupit. Ale tak co, práce přece šlechtí!

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nebojte se, že by vás o víkendu nepříliš přívětivé počasí připravilo o dobrou náladu. Své plány si přesto nanejvýš užijete. Jen se prostě tepleji oblečte. Dbejte však na zvýšenou opatrnost, té není nikdy dost. Především pak při cestách autem.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nenechávejte tento víkend vše na poslední chvíli. Něco vám do toho pak vleze a vy nebudete stíhat. Štěstí přeje připraveným, a tak si to už zapište za uši. Když budete mít všechno splněné, odměňte se za svůj výkon něčím, co máte rádi.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Horoskop na tento víkend říká, že vás čekají nějaké trable, u jejíchž řešení se pěkně zapotíte. Obrňte se proto raději už předem trpělivostí a nezapomínejte na to, že čím dřív dáte vše do pořádku, tím dříve se posadíte zpět do sedla.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Tento víkend bude ve znamení samých pozitiv a sociálních jistot. Dojde vám, že na tom nejste zas tak špatně, jak jste si mysleli. Užijte si nově nabyté vědomosti a vyhraďte si nějaký čas na rodinu. Má vás ráda a vy to víte, tak jí to také ukažte.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Potlačte tento víkend starosti, které by vás mohly připravit o pozitiva, jež se kolem vás odehrávají. Uvědomte si, na co jste pyšní a v čem všem se vám v životě daří. Pokud se na vše budete dívat stále negativně, nemůžete se pak divit, že jste stále nešťastní.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy