Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Víkendový horoskop: Býky čeká perfektní příležitost, Panny potkají svou životní lásku

léto, žena, klobouk
Zdroj: Freepik
+ Dalších 8 fotografií
víkendový horoskop

Je tu první červnový víkend roku 2022! Ačkoliv to zatím vypadá, že letní počasí nás úplně nečeká, rozhodně už otevíráme mysl příležitostem a setkáním s těmi, na které jsme přes rok neměli čas. Hvězdy přejí lásce a přátelství. Co čeká o víkendu právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Velká finanční hojnost, kterou v posledních dnech rozvíjíte, bude čelit o víkendu zkoušce. Nezapomeňte, že nemusíte nikomu vysvětlovat, kolik vyděláváte a zda je to v pořádku. Nikomu do toho nic není. V galerii najdete váš tip na víkend.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Pokud máte za co, omluvte se. Každý člověk má někdy sklon chovat se občas podle, pokud vycítí tu správnou příležitost. Důležité je, že se sami se sebou naučíte pracovat a zvládnete své myšlenky. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Někdy vám ty nejmenší věci zaberou v srdci nejvíc místa. Ať už si teď myslíte, že něco nemáte šanci zvládnout, už brzy se ukáže, že jste se jen zbytečně podceňovali. Pomůže vám to strávit pár chvil o samotě, abyste si ujasnili myšlenky. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Přichází perfektní příležitost! Bude se jednat zejména o partnerské vztahy a vaši snahu se zamilovat. Pokud neotevřete srdce tajemnému neznámému a trochu nezariskujete, nikdy nezískáte to, oč stojíte. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vypadá to, že praskne velké tajemství a už to nebude dlouho trvat. Jak jste se toho báli, nakonec se vám natolik uleví, že následky budou druhotné. Soustřeďte se na to, na čem vám záleží. Pověst si určitě nezkazíte. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Když se něco pokazí, bude to jen vás průšvih. Vaši blízcí vás dlouho varovali, abyste se k celé věci postavili jinak. Pokud jste je ignorovali a dělali si to po svém, přijměte teď následky, které s tím přichází. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Tento víkend vám dojde, kdo je celou dobu za problémy, kterým v poslední době čelíte. Zachovejte si svou úroveň a nepouštějte se do ostrých střetů. O víkendu to promyslete, další týden na to bude dost času. V galerii najdete váš tip.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nezadaní mají velkou šanci, že právě tento víkend potkají svou vysněnou lásku, po které touží. Ale ani zadaní nebudou zahálet! Už brzy dosáhnete bodu, kdy budete připraveni učinit další vážný krok ve vašem vztahu. V galerii najdete, co vám pomůže.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nemůžete pořád dokola řešit tu stejnou věc a předpokládat, že vám to vůbec nebude ubírat síly. Přemýšlejte, co je pravý důvod, proč si v této konkrétní věci nenecháte poradit od svého partnera. Kořeny bude mít celá situace někde jinde. V galerii najdete, co vás potěší.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Vaší nejsilnější stránkou během víkendu bude komunikace. Vyřešíte to, co jste považovali za nemožné, a zároveň pomůžete někomu ze svých blízkých, aby se nadále netrápil. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Neradujte se předčasně, vaše cesta ještě bude mít několik trnů a zákoutí. Celou dobu vám bude nápomocný váš partner, pokud mu skutečně budete naslouchat a dáte mu prostor vedle vás jít životem. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Nerozčilujte se zbytečně, naopak se naučte porozumět svým emocím. Zbytečně si zkazíte víkend, když budete stále dokola řešit tu samou věc. Přijměte pozvání na třídní sraz nebo skleničku s dobrým přítelem. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy