Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Víkendový horoskop: Býkům hrozí nečekaný konflikt, na Štíry čeká zajímavá známost

Horoskop na víkend: Býkům hrozí nečekaný konflikt
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
víkendový horoskop

Další červencový víkend s sebou přináší energii, kterou má na svědomí spojení Neptunu s Měsícem. Vytváří tak určitou roztržitost, která může vést k drobným úrazům. Dbejte tak na své zdraví! A podívejte se, co dalšího tam pro vás hvězdy mají. 

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

O víkendu zkuste víc odpočívat a zbytečně se nikam nehonit. Naopak v klidu dokončete veškeré resty, které se vám během týdne nahromadily. V galerii najdete, co dalšího vás o víkendu čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Rybičky, připravte se na divoký víkend! Nevynecháte jedinou párty a večírky vám budou říkat pane. Dejte si pozor, ať to nepřeženete s alkoholem. V galerii najdete, na co dalšího si dát pozor.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Myslete na ostatní a nezapomeňte jim projevovat, jakou lásku k nim cítíte. Je velmi důležité, abyste své emoce neskrývali. Zejména tento víkend. V galerii najdete váš tip.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Býkům hrozí konflikt v rodině! Nedáváte si pozor na pusu a takhle to dopadá. Zkuste být alespoň někdy asertivní a výčitky si nechte klidně před zrcadlo. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

O víkendu se můžete snažit, jak chcete, stejně nebudete mít příliš štěstí. Úplně nejlepší by bylo se tyhle dva dny na vše vykašlat a nechat starosti na pondělí. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

O víkendu budete prahnout po pozornosti a potvrzení vlastní důležitosti. Nepochybně máte kolem sebe ty, kdo vás obdivují, o víkendu ze sebe však uděláte tímhle možná hlupáka. Víkendový tip v galerii!

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Občas se bojíte vážně zbytečně. Každý není proti vám, ani to s vámi každý nemyslí zle. Naopak, naučte se na lidi spolehnout. Uvidíte tu změnu. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pokud rozjíždíte své vlastní podnikání, neusínejte na vavřínech. Ze začátku vás to bude stát i volné víkendy, ale brzy se tvrdá práce vyplatí. V galerii najdete, co dalšího tam pro vás hvězdy mají.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy, postavte se o víkendu za své nejbližší. Dost často klopíte před viditelnou křivdou uši. Tentokrát by to mělo být jinak. Mohlo by vám to pomoci v dalších dnech. V galerii najdete, co ještě vás čeká.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štíři, pokud vyrazíte o víkendu večer na sklenku něčeho dobrého, máte velkou šanci na zajímavé seznámení. A byla by velká škoda o takovou příležitost přijít! V galerii najdete, co vám udělá radost.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

U Střelců to tento víkend vypadá spíše na povinnosti, zřejmě tak dokončujete něco, co o pracovním týdnu nestíháte. Již brzy by vás mohla čekat delší dovolená. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pláčete na špatném hrobě, Kozorozi. Pokud se ve vašem životě děje něco, kvůli čemu cítíte vztek, můžete si za to jen sami. V galerii najdete, co vás o víkendu čeká a nemine.

Pokud chcete vědět více, přečtete si týdenní horoskop ➔

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy