Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Víkendový horoskop: Berany čeká katastrofa, Střelcům budou všichni závidět

Horoskop na tento víkend: Berany čeká doma hotová katastrofa, Střelcům by mohla ostatní znamení zvěrokruhu závidět
Zdroj: Pixabay
+ Dalších 8 fotografií
víkendový horoskop

Přinášíme vám tradiční horoskop už druhého listopadového víkendu! Podívejte se, co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu a čeho byste se měli naopak vyvarovat. 

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

O víkendu budete dohánět práci, na kterou vám už přes týden nezbývala energie. Vaše manifestace finanční hojnosti se podařila, ale jde ruku v ruce s množstvím práce, které přestáváte zvládat. V galerii najdete váš tip.


Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Buďte otevřeni příležitostem, o víkendu jich přijde nespočet. Zejména ti z vás, kteří jsou nezadaní, mohou potkat zajímavou osobu, která by vás mohla vyvést ze slepé uličky. V té už se nacházíte příliš dlouho. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.


Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pokud se chystáte uspořádat setkání přátel, dejte si pozor, koho zvete. Někdo by se mohl opít a udělat vám doma pořádný nepořádek. To by vám zkazilo zbytek víkendu. V galerii najdete, co vás potěší.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pokud se budete o víkendu cítit osamělí, zkuste zavolat svým nejbližším. Už vás dlouho neviděli a jistě ocení vaši přítomnost. Dokonce je možné, že se tento víkend koná rodinná oslava, na které byste neměli chybět. V galerii najdete, na co si dát pozor.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blížencům se blýská na lepší časy. O víkendu se konečně uklidníte a začnete vnímat, co se kolem vás děje. Možná v tom svém workoholismu ani nestíháte postřehnout, že prožíváte skvělé období. V galerii najdete, co vám udělá radost.


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Karma vás dožene, Raci, tentokrát je to jisté. Nevypadá to tak zle, jak by se mohlo na první pohled zdát. Na druhou stranu už vám nezbývá moc možností, jak tohle uhrát na neuvážené rozhodnutí. V galerii najdete, co vás tentokrát překvapí.


Lev (23. 7. - 22. 8.)

Tento víkend byste mohli bojovat s pomluvami. Nenechte se rozhodit a stůjte si za svým. Nemusíte však bojovat s každou křivdou. Některé věci si zkrátka vaši pozornost ani nezaslouží. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.


Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pokud máte poblíž někoho, po kom už dlouho toužíte, buďte tento víkend upřímní. Pořádek byste si měli udělat také ve svých financích, vypadá to, že někde zbytečně tratíte. V galerii najdete, co vás rozčílí.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Tento víkend vám bude lépe se zvířaty než s lidmi. Jste zkrátka přehlceni různými vjemy a potřebujete se dostat zpátky sami k sobě. Nebojte se odmítnout návštěvy. Nemusíte být zdvořilí, tentokrát ne. V galerii najdete tip na víkend.


Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pokud se tento víkend objevíte ve větší společnosti, pravděpodobně budete za suchary. Váš pověstný smysl pro humor zůstane tentokrát okolí utajen. Doma však budete mít perfektní příležitost inovace a změny nábytku, to je lepší volba. V galerii najdete, co vás může zaskočit.


Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vám se tak daří, až by mohla ostatní znamení zvěrokruhu závidět. Necháváte si však svůj úspěch pro sebe a rostete potichu. To je nejen sympatické, ale rovněž díky tomu zůstáváte pokorní. V galerii najdete, co vám udělá radost.


Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pokud se budete snažit soustředit na pozitivní myšlenky, vesmír vám to vrátí čirými zázraky. Práce s vaší myslí je jedna z nejdůležitějších oblastí, na kterou byste se teď měli soustředit. Nejen tento víkend. V galerii najdete, na co si dát pozor.


Pokud chcete vědět více, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Záhada vyhřezlého oka šéfredaktora eXtra.cz: Karen Mchitarjan promluvil o svém martyriu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy