Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejbizarnější make-up internetu: Vizážistka zalepila zákaznici oči lepidlem!

Youtuberka podstoupila líčení i šílené vizážistky.
Zdroj: youtube/Judy D
extrém

Tohle by žádná žena určitě zažít nechtěla. Známá zahraniční youtuberka Judy D (23) baví svoje diváky tím, že chodí do nejhůře nebo nejlépe hodnocených salonů. V jednom z nich jí však vizážistka neudělala jen příšerný make-up, ale ještě jí navíc nanesla na oční víčka obyčejné lepidlo z papírnictví. Dokonale tak své zákaznici zalepila oči.

Zahraniční youtuberka Judy D baví svoje diváky hlavně vtipnými recenzemi. Mezi její nejsledovanější a zároveň i nejoblíbenější sérii patří "Šla jsem k další nejhůř hodnocené vizážistce ve městě". Nutno podotknout, že obvykle vyleze od vizážistky s tváří jako klaun, a to je ještě ten lepší případ. Někdy má třpytky po celém obličeji, jindy je nechutný už samotný způsob nanášení make-pu zaneřáděnými houbičkami a štětci.

Školní lepidlo nanesla na víčka

"Když jsem se posadila u téhle vizážistky, tak byla už od začátku pasivně agresivní," začala uvádět video, v kterém na ni vizážistka použila lepidlo. Na záběrech je vidět dlouhé gelové nehty vizážistky, která se rozhodla pro nanášení make-upu velmi nevhodně použít jen své prsty. To bylo vzhledem k délce jejích nehtů doslova o vypíchnutí oka. Když si tohle musela youtuberka vytrpět, tak zničeho nic vizážistka nanesla make-up i na její ušní boltec.

"Na moje oči začala nanášet oční stíny, které napřed vypadaly normálně. Potom však stíny ztmavila. Použila tmavě růžovou barvu, takže jsem vypadala spíš jako Dumbo," popsala svým divákům. Pak si ke zděšení všech přítomných vzala sebevědomá make-up artistka do ruky lepidlo.

"Jednalo se o klasické školní lepidlo. Začala ho nanášet štětečkem přímo na moje víčka. Dělala si naprosto, co chtěla, aniž by se zeptala. Pak na víčka namačkala velké množství stříbrných třpytek," popsala děsivý zážitek. Třpytky by se však z principu nikdy neměly používat na oční víčka, už proto, že neuvěřitelně iritují oční okolí. Hrozí tedy zánět.

Když byl finální make-up konečně hotový, všem se ulevilo. Youtuberka si jej okamžitě začala sundávat, bylo však šílené pozorovat, že to šlo už po pár minutách dolů špatně. Lepidlo se jí však naštěstí podařilo sundat.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy