Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Videoklip Evy Burešové a Přemka Forejta: Fraška, neumí zpívat a všude se cpe, kritizují diváci

Eva Burešová: Její nový klip schytal kritiku
Zdroj: Se souhlasem FTV Prima
+ Dalších 8 fotografií

Eva Burešová (28) a Přemek Forejt (35) se krátce před narozením potomka rozhodli splnit si sen a s kapelou Dymytry nazpívali rockový song Vaška Noida Bárty Žena z oceli. Klip je možné vidět na YouTube. Zatímco věrní fandové herečky a zpěvačky jsou u vytržení, ozývá se i mnoho z těch, kteří nechápou, proč si Eva myslí, že umí dobře zpívat. A kritizují i text, který prý podle nich musel stvořit náhodný generátor slov.

Eva Burešová: Vlna neúprosné kritiky

Klip Žena z oceli, který natočil a sestříhal všestranný muzikant Vašek Noid Bárta, vypráví příběh přepadené těhulky Evy Burešové a pak cestu jejího milého Přemka Forejta za jejím osvobozením. Zatímco mnozí chválí výpravu a hudbu tohoto rockového nářezu, u zpěvu už si nejsou všichni tak výkonem Evy a Přemka jistí.

„To je zpěv? Se omlouvám, ale uši mám zdravý,“ kritizuje Zuzana na sociálních sítích. Její jmenovkyně Přemka dokonce vyzvala, ať se věnuje tomu, co opravdu umí: vaření.

„To je paskvil. Písnička tuctová a klip nic moc,“ píše zase Ingrid.

„Já to furt nechápu. Hlavně všechny ty pochvalný komentáře, jak je to dojemný a nefalšovaně zamilovaný. Jsem nečekala, že se takovýho bizáru dožiju. Jako vím, že Přemek chtěl být vždycky herec, ale tohle mi fakt hlava nebere,“ diví se Ohmy.

Je jen hezká, nic víc, píší lidé

„Je to fraška. Cpou ji opravdu už všude, i když talentu moc nezískala. Zpívat neumí, hrát neumí, je jenom hezká, a to je vše. ​Nechápu, proč se všude cpe, že nemá žádnou soudnost,“ myslí si o Burešové nelítostný Patrik. Podobných názorů je ale plno.

Ale názory se různí.

„Jako hudba i klip OK, kluci z Dymytry skvělí, kupodivu ani Burešová mi nevadila, ale ten generátor náhodných nesmyslů v textu? Vždyť to jsou nesmyslné slinty,“ kritizuje Tomáš. Autorkou textu je Noidova přítelkyně Eliška Grabcová.

„S železnou korunou, bez rytíře tu stojím, z oceli zrozená, ale sama, ale sama. Kdo po mně zatouží, kdo zeď z oceli zdolá. Kdo mou zbroj roztaví, z hradeb volám, z hradeb volám,“ zní například v písničce, která má své odpůrce i příznivce.

Zloba

Jako vodu na mlýn brali někteří vyjádření Noida pro Showtime o tom, že Evu považuje za jednu z nejlepších zpěvaček u nás. „To se zbláznil, ne? Prohnaná přes přístroje, zpívat dobře určitě neumí,“ tvrdí Michal.

Je tu ale i řada velmi pochvalných komentářů.

„No já si každopádně myslím, že se dost vyšvihla od doby, kdy začínala v Talentu. A že talent má, to se jí upřít nedá. Já pořád nechápu, co komu udělala? Pokud se mi příspěvek nelíbí, tak na něj nekoukám a nekomentuju,“ zlobí se na kritiky Janča.

„Nemám slov. Tolik lásky, kolik z nich čiší, ta atmosféra! Dokonalý videoklip,“ rozněžňuje se Karin.

Co se týče kritiky, Eva Burešová už dřív prohlásila, že nejvíc zloby vůči ní je od stejného pohlaví. „Tyto komentáře vedou hlavně ženy. Ženy k ženám. Od těch mám vždy nejvíce hejtů na vše,“ podivovala se v komentáři na Instagramu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy