Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Victoria Beckham vláčená bahnem: 75 tisíc fotbalových fanoušků o ní pělo sprosté písně

Beckhamovi.
Zdroj: profimedia
+ Dalších 6 fotografií
Beckhamovi

David a Victoria Beckhamovi ve svém dokumentárním seriálu na Netflixu odhalili své soukromí a s ním i chvíle, které nepatří zrovna k těm nejpříjemnějším. Bývalá Posh Spice zavzpomínala na to, jak se stala terčem útoků fotbalových fanoušků, kteří o ní na tribuně během zápasů zpívali hanlivé písně. 

Nechutné útoky

Jako žena hvězdného fotbalisty Davida Beckhama byla Victoria Beckham pod neustálou nenávistnou palbou. "Nakonec mi řekli, že musím podstoupit císařský řez," řekla Victoria v dokumentu Beckham, uváděném na Netflixu. "Vzpomínám si na ty titulky v novinách: Velká fajnovka na to, aby tlačila," vyprávěla, jaké články o novopečené mamince vycházely v tisku. "Nebyla jsem velká fajnovka na to, abych tlačila..." ohradila se Victoria a bylo vidět, že tato vzpomínka patří k těm bolestivějším.

Nebyl to ale jediný útok na bývalou Posh Spice, se kterým se musela vypořádat. Fotbaloví fanoušci ji totiž obviňovali, že může za Davidovy neúspěchy. Beckham trávil většinu času na trénincích nebo zápasech, kam za ním chodila i Victoria s jejich malým prvorozeným synem Brooklynem.

Victoria vzpomínala na chování fanoušků, kteří si byli vědomi, že žena slavného fotbalisty sedí na tribuně. "Začali o Victorii zpívat písničky," prozradil v dokumentu David. "Byla jedna písnička, za jejíž zazpívání by mě zabila. Tu písničku zpíval každý fotbalový fanoušek," dodala fotbalová legenda.


Sprosté písně

Victoria svého manžela doplnila mnohem konkrétněji. "Posh Spice to má ráda do zadku," zarecitovala text pokřiku fotbalových nadšenců. "Omluvte ten jazyk, není to moc ženský, ale zpívalo to 75 tisíc lidí. Je to trapný a urážlivý," posteskla si na kameru čtyřnásobná maminka. "Sedla jsem si a paní vedle mě se na mě otočila a nevěděla, co říct, tak se zeptala, jestli chci bonbon," krčila rameny nad absurdní situací Victoria. "Co odpovíte, když sedíte a 75 tisíc lidí kolem vás zpívá, že to máte ráda do zadku?" dodala členka nejslavnější dívčí skupiny 90. let Spice Girls.

David si s celou situací nakonec dokázal poradit po svém. "Jakkoli bylo hrozný dívat se na Victorii na tribuně, tak vlastně to byla jediná věc, která mě povzbudila," šokoval v pořadu fotbalista, kterého vztek na chování fotbalových nadšenců k jeho vlastní ženě hnal kupředu.

"Když měli pocit, že se do mě můžou pustit tím, že budou zpívat hanlivé písničky o mé rodině, dal jsem gól," řekl s úsměvem Beckham, který v té době dal po dlouhých pěti měsících dva góly ve dvou zápasech, což odstartovalo jeho návrat na výsluní. Čím víc pozornosti se totiž Davidovi na hřišti dostávalo, tím lepší hrál fotbal.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy