Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Věštba z chřestu: V roce 2024 čeká královskou rodinu rozvod a v čele USA stane poprvé žena

Jemima Packington a její věštba z chřestu pro rok 2024: Královskou rodinu čeká rozvod
Zdroj: koláž eXtra.cz/profimedia
+ Další 4 fotografie
věštba

Opravdu neobvyklou věštkyní je Britka Jemima Packington. Sedmašedesátiletá žena totiž k předpovídání budoucnosti nepoužívá zrovna obvyklé prostředky, ale dle svých slov je jedinou na světě, kdo umí věštit ze zeleniny, konkrétně z chřestu. Podle informací webu DailyMail čeká v roce 2024 královskou rodinu rozvod. 

Předpověď z chřestu

V minulosti se britská věštkyně Jemima Packington dostala do povědomí veřejnosti, když správně předpověděla Brexit, smrt královny Alžběty i odchod Harryho a Meghan z královské rodiny. Ani letos nezahálela a připravila další věštbu, podle které letos opět dojde k velkým změnám. Podle ní se královské rodině pohroma nevyhne ani v roce 2024.

K předpovídání budoucnosti používá Jemima opravdu nezvyklé prostředky. „Když hodím chřest do vzduchu, vytvoří to vzorec a ten vzorec interpretuji. Jsem schopná vyložit vzorce, které chřest utvoří. Obvykle jsem na 75 až 90 procent přesná ve svých předpovědích,“ citoval již v minulosti její neobvyklé vykládací praktiky web Mirror.


Rozvod v královské rodině

Podle informací webu DailyMail čeká letos královskou rodinu těžké období. Na základě věštby Jemimy Packington má totiž dojít k velkému královskému rozvodu. Kterých členů se ale odluka týká, věštkyně neprozradila. Věštba navíc ukázala, že na mnoha místech světa dojde ke změně režimu, události na Blízkém východě dosáhnou zlomového bodu a do čela Spojených států by se měla dostat žena.

Chřestová věštba se v mnoha případech vyplnila, ne vždy je ale spolehlivá. Packington již dlouhodobě nevychází předpověď budoucnosti v oblasti sportu. V minulém roce předpověděla fotbalové Chelsea veliké úspěchy, londýnskému klubu se ale stále nedaří.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy