Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Veronika Žilková prozradila klíč k vysněné postavě: V restauraci si místo jídla objednává jen prázdný talíř

Žilková měla ve StarDance číslo pět. To jí prý moc štěstí nepřineslo.
Zdroj: HerminaPress
+ Dalších 6 fotografií
hubnutí

Oblíbená česká herečka Veronika Žilková je pro mnohé fanynky guru v oblasti cvičení a hubnutí. Ona sama je ve skvělé formě a svou postavu tak může směle vystavovat na odiv. Nyní Žilková prozradila klíč k vysněné postavě. Nejezte, pouze ochutnávejte, nechala se slyšet na Instagramu. 

Veronika Žilková pravidelně dokazuje, že věk je pro ni jenom číslo a ona je ve skvělé formě. Pravidelně cvičí, a tak se za svou postavu rozhodně stydět nemusí. Nyní na svém Instagramu prozradila tajemství, které má jejím fanynkám pomoci na cestě k vysněné postavě – nejíst, ale pouze ochutnávat.

Na zákazy si, jak sama říká, nepotrpí. V restauracích ale mít radost z herečky zcela určitě nebudou, velkou útratu tam neudělá. „Já si nikdy v restauraci neobjednávám. Nechám si přinést talíř a ochutnávám od ostatních,“ popisuje nadšeně svou taktiku, na kterou nedá dopustit.

Doporučené video: Rozhovor s Veronikou Žilkovou na tiskové konferenci Muže roku.

Veronika Žilková: Dejte si klidně krkovici

Stejně tak nerozděluje potraviny na zakázané a povolené, nýbrž na ty, co „sežere“ a „nesežere“. „Dopřejte si všechno, ale nenacpěte se tím. Dejte si kousek mastné krkovice, ale jen tři sousta a dejte to manželovi,“ sdílí další zaručený tip, kterým se řídí už dlouhá léta a prý zaručeně funguje.

Pozor by si ženy měly také dát na své outfity. Ani v tomto není žádná věda a podle Žilkové se může i plnoštíhlá žena obléknout tak, aby vypadala hubeněji a opticky si pár kilo ubrala. „Raději si kupte větší, než že se narvete do menšího. Nikdo ještě nezhubnul tím, že se narve do menší velikosti,“ radí zkušená herečka.

Jelikož na sobě Žilková pořádně maká, má řadu nápadníků a postavu by jí mohly závidět i kdejaké dvacítky, je logické, že i ve výběru partnera bude mít vysoké požadavky. „Já hledám tu možnost, aby to byl ten samec a pán tvorstva,“ řekla v rozhovoru pro eXtra.cz. Její srdce si však získal rocker, bývalý basák kapely Argema, Josef Holomáč. Právě s ním si teď užívá cestování napříč Tureckem.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy