Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Veronika Divišová z Táty v nesnázích: Bolestná ztráta otce, zemřel, když jí bylo devět

Veronika Divišová se už objevila například v seriálu Volha.
Zdroj: Herminapress.cz
+ Další 3 fotografie
seriál

Veronika Divišová (20) je v novém seriálu Táta v nesnázích třetí a zároveň nejmladší dcerou Martina Pechláta (48). Toho zná mladá herečka už od svých 11 let. A jak to má se svým tátou Veronika? "Můj taťka zemřel, když mi bylo 9 let, ale mamka má přítele Honzu, který je skvělý. Je to bezvadný kámoš a zároveň druhý táta," prozradila Divišová redakci eXtra.cz v rozhovoru poskytnutém TV Nova.

Jednu ze tří neposedných dcer Martina Pechláta (48) v novém seriálu Táta v nesnázích si zahrála mladá herečka Veronika Divišová (20). "Je to taková svérázná holka, která jde do věcí po hlavě, nebojí se riskovat, ale je také citlivá," prozradila o své postavě Alex. Společného mají to, že je občas prý také tak trochu náladová. Se svým seriálovým tátou má trochu komplikovanější vztah, protože žila pár let pouze s matkou. Navíc s ní hází těžká puberta.

Jaký byl její vztah se skutečným otcem? Když byla Veronika malá, pomáhal jí se vším, co viděla jako problém. Pak ale přišla velká ztráta. Jak uvedla v rozhovoru pro TV Nova, její otec zemřel, když jí bylo devět let. Jejím druhým tátou a kámošem v jedné osobě se stal přítel její maminky Honza. "Vážím si našeho přátelství a upřímnosti. V naší rodině si prostě nelžeme," uvedla o vztahu s ním. "Honza mi hodně pomáhal se školou, když jsem byla na základce. Natáčela jsem a chyběla jsem na výkladu fyziky, a protože fyzice nerozumím, vždy mi s tím ochotně pomohl. Nebo mě naučil s veškerou technologií. Díky němu jsem takový menší ajťák," popsala jejich vztah.

TÁTOVA PRINCEZNA,

Vztah dospívajících dcer s otci bývá komplikovaný

Správný otec by měl být podle Veroniky Divišové přísný i milující – od každého trochu. Nic se nemá přehánět, žádný extrém není totiž správně.

Období dospívání bývá pro vztah otce a dcery nejtěžší. Podle Divišové je v tomto období důležité přijmutí faktu, že dcera dospívá a že hledá mužskou oporu více ve svém partnerovi, a ne v otci. "Táta by to měl přijmout, ale zároveň by měla dcera ujišťovat otce, že pro něj má pořád místo ve svém srdci, a to nikdy nezmizí," řekla na toto téma.

S Pechlátem se znají z Národního divadla

Herečka se svěřila, že během natáčení seriálu s Martinem Pechlátem neměli vztah jako táta a dcera. "Já se s Martinem znám od mých 11 let, kdy jsme spolu začali zkoušet v Národním divadle v představení Audience u královny. Já mám Martina moc ráda a myslím, že na place jsme měli vztah jako dva kolegové a přátelé," upřesnila představitelka role Alex.

Seriál Táta v nesnázích bude mít na TV Nova premiéru v sobotu 9. září 2023 ve 20:20 a již nyní je dostupný na Voyo.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy