Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Věra Patt v Prostřenu tvrdě narazila: Její taktiku nezbaštili ani diváci, ani její spolustolující

Věra Patt moc nezabodovala v pořadu Prostřeno!. Její vaření byl jeden velký chaos.
Zdroj: se souhlasem TV Prima
+ Dalších 8 fotografií
trapas

Během tohoto týdne se postupně v oblíbeném kuchařském pořadu VIP Prostřeno! vystřídaly bývalé hvězdy různých reality show. Jednou z nich byla i někdejší účastnice VyVolených Věra Patt. Ta ale místo kulinářského umění mezi ostatními vynikala nejen svým nepříliš vhodným chováním, ale i drsnou taktikou a nepochopením pravidel soutěže. K jejímu vystupování se na Instagramu vyjádřil její soupeř Karel Frýd. 

Nepochopila pravidla

Chování Věry Patt v pořadu VIP Prostřeno!, kterého se kromě ní zúčastnily další hvězdy reality show Simona Míková, Julián Záhorovský, Karel Frýd a Pity, nemělo v soutěži známých osobností obdoby. Bývalá účastnice soutěže VyVolení nepochopila, že ve VIP verzi není třeba taktizovat, jde pouze o příjemně strávený týden u stolu. Výhra totiž neputuje nikomu do kapsy, nýbrž je věnována na dobročinné účely.

K taktice Patt, která všechny účastníky hodnotila jedním bodem, se vyjádřil i Karel Frýd. "Ahoj, chtěl bych se vyjádřit k těm pěti dnům, které jsou samozřejmě předtočené a dnes je finále. Chci poděkovat všem zúčastněným a chtěl bych říct, že se třemi lidmi mi bylo ctí večeřet u stolu. Jsou to neuvěřitelní lidé," uvedl na Instagramu Karel, který v pátek vařil jako poslední.

Mezi lidi, se kterými je řeč, se podle bývalé hvězdy soutěže Big Brother ovšem nezařadila jedna z nich - Věra Patt. "Potom je tu jedna osoba, vy všichni víte kdo. Čtu vaše haty a čte se mi to blbě, ale na druhou stranu ona taková je, ona si za to může, nepochopila vůbec princip VIP Prostřena, kde je to jak o vaření, tak o prezentaci toho člověka," pokračoval Frýd. "Ona to nezvládla," dodal a poděkoval všem divákům za krásné zprávy, které společně se Simonou Míkovou, Pitim a Juliánem Záhorovským dostávají.


Místo výhry výsměch

Věra, která ostatní pohostila ve středu, chtěla tak moc vyhrát, že se dokonce zhroutila před kamerou. "Já bych to strašně moc chtěla vyhrát. Nikdy v životě jsem nic nevyhrála a opravdu by mě to potěšilo," řekla a v mžiku se rozplakala přímo před kamerami. Zuby nehty si hájí i svou taktiku: "Já si myslím, že i ostatní sem přišli s nějakou strategií. Vždyť je to jasné, každý chce přece vyhrát," obhajuje své herní počínání.

Vítězkou pořadu se nakonec stala Simona Míková, kterou si řada lidí pamatuje z reality show Svatba na první pohled. "Děkuju za super týden ve společnosti skvělých lidí," napsala usměvavá blondýnka na Instagram a v příspěvku označila pouze Pitiho, Juliána a Karla. "Díky za všechny vaše milé komentáře a podporu!" dodala s tím, že její výhra poputuje na nadační fond dětské onkologie, která pomáhala i jejímu bratrovi. Věra Patt se prostě nepředvedla a nezískala si ani sledující, ani přízeň známých tváří českého showbyznysu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy