Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vémolovi se rozplynul sen: Patrik Kincl zná svého dalšího soupeře, v kleci se mu postaví slovenský bijec

Karlos Vémola a Patrik Kincl se utkali v Duelu CNN Prima News.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Se souhlasem CNN Prima News.
+ Další 3 fotografie
zápas

Karlos Vémola bude muset spolknout hořkou pilulku. Jeho vytoužená odveta s Patrikem Kinclem se nekoná, místo něj si šampion střední váhy vyšlápne na Vlastu Čepa. Slovenský tvrďák se tak nakonec přece jen dostane k titulové šanci a jednoznačně půjde o jeho největší zápas v kariéře. Zprávu o Kinclově soupeři potvrdila redakci eXtra.cz organizace Oktagon. 

Karlos Vémola proti Patriku Kinclovi potřetí? Další odveta a finální završení letitého sporu se přímo nabízela, zejména když Terminátor na posledním turnaji organizace Oktagon MMA svého rivala vyzval přímo z klece. Avšak k ničemu takovému nedojde, alespoň ne v dohledné době. A kdo ví, jestli vůbec.

Jak totiž Oktagon potvrdil redakci eXtra.cz, Kinclovým novým soupeřem pro prosincový turnaj v O2 areně bude Vlasto Čepo. Část fanoušků tak bude jistě zklamaná, jak ale sám šampion střední váhy dopředu avizoval, slovenský bijec je podle něj více než kvalitní soupeř. „S Vlastem nemám žádný problém, podle mě si to zaslouží... Je to dvojka střední váhy, má čtyři výhry v řadě,“ řekl Kincl ve videu na svém YouTube kanálu.

Čepův největší zápas

Jak už přemožitel Vémoly řekl, Čepo je skutečně na vítězné vlně. Naposledy porazil například Iona Taburceanua, před ním Giovanniho Melilla či Alexandreho Silvu. V roce 2020 si připsal skalp obávaného Piráta Samuela Krištofiče. Většinu ze svých 12 výher získal po tvrdém ukončení soupeře. S Kinclem však půjde o Čepův dosud nejdůležitější a zároveň zřejmě nejtěžší zápas kariéry. Stane před ním nejen držitel titulu ve střední váze, ale zároveň přemožitel Vémoly se zkušenostmi z věhlasné KSW.

A proč vlastně nedopadla odveta s Terminátorem? Krátce poté, co Karlos vyzval Kincla, se šampion na toto téma rozpovídal a stanovil jasné podmínky. Jednak požadoval "ranec", jako dostal Vémola za zápas s ním, a pak také záruku, že na duel dojde. Kincl totiž zpochybnil Vémolovu schopnost zhubnout znovu do střední váhy, protože nyní zápasí jen v polotěžké, v níž se pohybuje na jejím limitu. Zda za neuskutečněnou odvetu mohou tyto faktory, to ví zřejmě jen Kincl a šéf Oktagonu Ondřej Novotný.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy