Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Velký vánoční horoskop: Vodnáře čeká žádost o ruku, Raci se pohádají s partnerem

Vánoce, žena, překvapení
Zdroj: Pixabay.com
+ Dalších 8 fotografií
astro

Je tu velký horoskop na celé vánoční svátky! Podívejte se, jaké budou pro vás letošní Vánoce a co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu. Kdo se u rodinného shledání tradičně pohádá a koho čeká obrovské překvapení?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Během vánočních svátků vás čekají velké návraty. Vypadá to, že láskyplná atmosféra přispěje ve vaší rodině k urovnání dlouhodobých konfliktů, čímž se vám opravdu uleví. Některé z vás bude dokonce čekat pod stromečkem žádost o ruku! A to už stojí za to těšení, co myslíte? V galerii máte tip na vánoční období.


Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Vaše touha mít vše perfektní může způsobit hned na Štědrý den pěkné dusno. Zkuste tento rok trochu upustit ze svého perfekcionismu a soustředit se na opravdovou domácí pohodu. Možná máte stres, že jste nezvládli každému koupit takový dárek, jaký jste pro ně chtěli. Ale už dávno přece víte, že to svátky a pohoda nejsou věcí peněz. V galerii najdete, čeho se během Vánoc vyvarovat.


Beran (21. 3. - 20. 4.)

Nenechte se rozhodit pracovním stresem a na Štědrý den to pusťte z hlavy. Řešení pracovních e-mailů vám na vánoční pohodě rozhodně nepřidá! Věnujte se rodině a užívejte si dětskou radost, která vás čeká. Dárky, které jste pečlivě vybírali, sklidí úspěch. Znovu pocítíte, jak důležitá je pro vás rodina. Možná dojde během vánočních svátků i na plány na příští rok. V galerii najdete, co vám udělá radost.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Během vánočních svátků se můžete těšit na pořádné překvapení! Vypadá to, že někdo z rodiny či dokonce vy sami oznámí těhotenství. A překvapení by letos mohlo být rozhodně víc. Radostná atmosféra se ponese celými svátky, takže nebude žádný čas na chmury nebo zbytečné spory. To bude pro vás novinka, většinou to u vás bývá o něco divočejší. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.


Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Překvapení, které chystáte, vžene dotyčnému slzy do očí. To bude pro vás největší odměna. Nenechte se však během svátků rozhodit nerudným příbuzným, který do vás bude klasicky rýpat. Pokud si udržíte dobrou náladu, zvládnete náročná setkání mnohem lépe. Raději se soustřeďte na cukroví, chlebíčky a něco dobrého k pití! V galerii najdete, na co si dát pozor.


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Konfrontace s partnerem byla na spadnutí celý týden, o Vánocích to však nabere pořádné grády. Skoro to vypadá, že jste se vydali ze všech peněz a teď mezi vámi velké dusno způsobuje právě obava, co budete dělat po svátcích. Budiž vám to poučením do příštích let, že Vánoce skutečně nejsou jen věcí drahých dárků a peněz a že přemýšlet další týdny, za co se najíst, není úplně adekvátní. V galerii najdete, co vás může překvapit.


Lev (23. 7. - 22. 8.)

Někdo z vašich blízkých opět nedodrží domluvu, že si vzájemně nic kupovat nebudete. Můžete se tak dostat do pěkně nepříjemné situace. Tu nakonec hravě zvládnete a nenecháte se vyvést z míry. Užijte si svátky tak, jak je máte rádi, s rodinou a u pohádek. Není třeba stihnout vše a po Vánocích padnout vyčerpáním. Hlavně si odpočiňte, vše ostatní na vás počká. V galerii najdete, co vám udělá radost.


Panna (23. 8. - 22. 9.)

Obrovské překvapení, které máte pro někoho ze svých blízkých připravené, sklidí zasloužený úspěch. Nenechte si však zkazit Vánoce černými myšlenkami, které se vám budou vkrádat do hlavy téměř celé svátky. Pokud je to něco, co můžete vyřešit hned, neotálejte. Pokud situace řešení nemá, nohy nahoru a horká čokoláda jsou řešením! V galerii najdete, co vás potěší.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Už se nemůžete dočkat, až přichystáte pro celou rodinu štědrovečerní večeři a užijete si společně strávený čas? Tentokrát to bude ještě o něco intenzivnější, příští rok vás totiž čekají změny, na které už se opravdu těšíte. Máte tak za co ke konci roku děkovat. Dejte si pozor na žaludeční potíže a jezte s rozumem. V galerii najdete, co vás o svátcích rozčílí.


Štír (24. 10. - 22. 11.)

Vánoční svátky u vás budou plné lásky, porozumění a také klidu. Všechno zlé, čemu jste museli během roku čelit, se jako zázrakem rozplyne a zbude už jenom vzpomínka. Oslavujte se svými blízkými a nepropadejte chmurám kvůli těm, kteří s vámi letos u vánočního stromečku už nejsou. Zapalte za ně svíčku a vzpomeňte si. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.


Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Každá věc má svůj důvod a tentokrát tomu nebude jinak. Nebraňte se velkému rodinnému shledání o vánočních svátcích, nakonec zjistíte, že to bylo skvělé rozhodnutí! Možná vás trochu potrápí očekávání partnera, který bude doufat pod stromečkem v něco jiného, než jste mu tam přichystali. V galerii najdete, jak se s tím vypořádat.


Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

S novým životním obdobím přichází i odlišný způsob, jak chcete letos trávit vánoční svátky. Nebojte se dát najevo svou touhu po změně a stát si za ní. V rodině by se však mohl někdo během Vánoc ošklivě pohádat, což vám způsobí mnoho starostí. Nebuďte tentokrát věčným urovnávačem a nechte druhé, ať si své rýpání vyřeší sami. V galerii najdete váš tip na svátky.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy