Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Velký silvestrovský horoskop: Berany čeká pozvání na poslední chvíli, Váhy potkají lásku svého života

silvestrovský horoskop
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
horoskop

Podívejte se, co si pro vás ještě připravily hvězdy na silvestrovské veselí a co byste si při půlnočním přípitku měli přát! Půjde o lásku, urovnání vztahů nebo snad nové příležitosti? Ať už toužíte po čemkoliv, nezapomeňte využít magickou sílu přelomu roku a svá přání vyslovte přesně ve chvíli, kdy na hodinách odbije půlnoc. Podpoříte tak jejich energii i intenzitu.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Na silvestra se nenechte rozhodit příbuznými s nemístnými poznámkami a koukejte si ho pořádně užít. Hvězdy vám přejí a možná potkáte i nějakou tu novou lásku… V galerii najdete, co vás potěší.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ačkoliv konec roku nijak zvlášť neprožíváte, tento pro vás bude opravdu významný. Zkusíte si totiž, jak dobře váš partnerský vztah funguje, když si vzájemně dáváte s partnerem prostor na komunikaci. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pozvání, které přijde na poslední chvíli, vás opravdu potěší. To však ještě neznamená, že ho přijmete, protože vás bude lákat především dobrá kniha o samotě se sklenkou něčeho dobrého. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Všechno se teď kolem vás mění, což vás znervózňuje a zároveň vzrušuje. Nový rok pro vás bude velkým požehnáním, tak do něj vstupte dobře naladěni a s úsměvem. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Příliv novinek, který vás v novém roce čeká, započne už teď. Vypadá to, že se dozvíte něco, co vás nejen že potěší, vytrhne vás to také ze stereotypu, který kolem sebe teď máte. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Práci, kterou potřebujete stihnout, budete narychlo dodělávat ještě dnes. To ale neznamená, že si neuděláte čas na své nejbližší, kteří si s vámi o půlnoci rádi připijí na budoucí dobrodružství. V galerii najdete váš tip.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Máte poslední šanci, jak se tento rok vyznat ze svých citů osobě, kolem které stále jen kroužíte. Pokud se odvážíte ještě večer, mohlo by to na půlnoc skončit novoročním polibkem. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Uvědomte si, co si s sebou nechcete do nového roku brát, a ve své hlavě to vědomě opusťte. Některá přesvědčení, která vás držela zpátky, vám už nemají co nového nabídnout. V galerii najdete, co vám udělá radost.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Máte šanci potkat lásku svého života! Vyrazte na party, kam vás nejbližší pozvali, a upřímně se pobavte. Zapomeňte na chvíli na starosti a počkejte si, co vám život nabídne tentokrát. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pokud vám vaše intuice říká, že jste na dobré cestě a vše bude v pořádku, věřte jí. Oddejte se životu a nechte se vést tam, kde právě teď chcete být. Není nic jednoduššího než znovu začít věřit sami sobě. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

V novém roce vás čeká hned několik významných změn, tak si na ně během půlnoci připijte a poděkujte za vše, co vám dal rok odcházející. Nebylo toho málo, jen občas zapomínáte vidět radost v maličkostech. V galerii najdete, co vás potěší.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Během silvestrovských veselí máte ještě šanci, že se vám něco významného podaří. Zkuste to tentokrát jinak a spolehněte se sami na sebe. Přesně víte, na co si o půlnoci přeci připít! V galerii najdete váš tip.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy