Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Velký říjnový horoskop lásky: Vodnáři budou experimentovat, Střelci zažijí žně

Horoskop lásky na říjen 2023: Vodnáři budou experimentovat, Střelci zažijí žně
Zdroj: Warner Bros.
HOROSKOP LÁSKY

Je tu říjen a podzim pomalu, ale jistě přebírá otěže nadvlády nad našimi životy. Nebo v tom mají prsty hvězdy? Co nás čeká a co nás v tomto měsíci nemine? Je už nová láska na obzoru, nebo dojde k posílení té staré? Jisté je jen to, že říjen bude ve znamení lásky a erotiky. Podívejte se na to do našeho říjnového horoskopu lásky.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nebojte se v říjnu trochu se odvázat a ukázat svou kreativnější stránku, co se sexu týče. Pokud tedy máte s kým. Nemusíte však plakat, ani pokud k tomu toho druhého (a možná i třetího a čtvrtého) člověka nemáte. Užít si můžete i sami. A co takhle zajít do baru a zkusit sbalit někoho úplně nového? Hvězdy jsou vám v tomto ohledu nakloněny.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Říjen pro vás bude doslova nadupaný emocemi. Vypadá to, že byste mohli potkat někoho z minulosti, a kdo ví, jestli tentokrát nepřeskočí jiskra. Pozor si však dejte na to, abyste takto rychle nepodlehli krátkodobému vzplanutí a nepřipravili se o něco, na čem jste pracovali již delší dobu. Není třeba kvůli všemu hned přetrhávat vztahy a měnit od základu život.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Hvězdy na říjen radí šlápnout mírně na brzdu, ne-li zařadit zpátečku. Řeč je o vztahu s osobou, kterou jste sotva poznali a hned máte tendence svěřovat jí svá nejniternější tajemství a přání. Pokud ji tím hned nevyděsíte a zpátečku nezařadí ona, mohlo by se vám také stát, že to daná osoba v blízké budoucnosti využije proti vám.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Zdrženlivější Býci by si v říjnu měli dát pozor na to, aby jim neujel vlak. Pokud budete stále zavírat oči před potenciálními partnery, sice je pravda, že se pravděpodobně nespálíte, ale také se nikdy neseznámíte a ztratíte šanci poznat opravdovou lásku. A nebyla by to škoda? Pamatujte na to, že zlomené srdce jednou přebolí a co vás nezabije, to vás posílí.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Blíženci by si v říjnu měli dávat pozor na náhodné známosti. Někdy je sice dobré si trochu povyrazit a uvolnit páru, měli byste však také pamatovat na slušné vychování a především svou bezpečnost. Říká se důvěřuj, ale prověřuj. Zadaní jedinci možná pocítí pochybnosti, které by mohly nahlodat jejich vztah. Promluvte si o nich se svou druhou polovičkou, než bude příliš pozdě.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pokud jste zrovna nezadaní, připravte se na smršť potenciálních partnerů. A nepůjde jen o vizuálně hezké protějšky. Budete mít štěstí na lidi, kteří jsou na stejné vlně jako vy a vy si s nimi budete opravdu notovat. Pokud se tak však nestane a vy společnou energii neucítíte, nezkoušejte to lámat přes koleno a zbytečně se přemáhat. Nikam by to nevedlo.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nezavírejte v říjnu oči před problémem, který pomalu, ale jistě vyvstává ve vašem vtahu a brzy by se mohl stát jeho právoplatnou součástí. Čím dřív ho přijmete a pustíte se do jeho řešení, tím větší je šance, že se vše vrátí do pořádku a škody, které zanechá, nebudou tak velké. To je ostatně rada, které byste se měli držet stále.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nemrhejte v říjnu energií na předem ztracené věci. A partnery. Pokud cítíte, že něco není v pořádku a jediný, kdo s tím chce něco dělat, jste vy, zamyslete se nad tím, zda vám to za to opravdu stojí. Dobrosrdeční lidé, jako jste vy, mívají štěstí na emocionální upíry, a tak si nasaďte brýle a rozhlédněte se, zda to není i váš případ. Byla by vás škoda.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nenechte se v říjnu rozhodit člověkem, který vám za to ani nestojí. Zvlášť pokud vás nepojí společné roky. Zamyslete se nad tím, jestli váš vztah není jednostranný a zda dostáváte tolik, kolik byste si zasloužili. Nedělejte ze sebe zbytečně samaritána a nebojte se ozvat, když se vám něco nelíbí. Někdy je lepší něco ztratit než trpět současný nevyhovující stav.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

V říjnu máte chuť si trochu zařádit. Pokud vás nic nedrží na uzdě, směle do toho. Jen nezapomínejte na ochranu. Pokud zrovna máte svou "kouli" u nohy, nesmutněte, odvázat se můžete i doma. Zkuste navrhnout něco, co jste společně ještě nedělali, a udělat si tak nové vzpomínky. Nakonec strůjcem vašeho štěstí jste jen vy sami.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Žně jsou sice již za námi, vás ale čekají právě teď! Tak nastartujte svůj kombajn a nedivte se, že úroda, kterou sklidíte, se vám do něj sotva vejde. Pak už stačí jen vybrat toho pravého či pravou. Tady si dejte pozor, ať nepřeberete. Býváte zbrklí a často byste nejraději všechno najednou, neboť neradi o něco přicházíte. Pamatujte, že kvalita by měla být vždy před kvantitou.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Říjen je ideální doba pro rybaření, a tak nahoďte svou udičku do nejbližšího rybníčku a uvidíte, kdo všechno se chytí. A ano, teď nemluvíme o rybách. Pokud však jste šťastně zadaní a k vodě vás to tedy netáhne, zamyslete se nad tím, zda není načase udělat další krok ve vašem vztahu. Společné bydlení, svatba, dítě? Může se však také stát, že se shodnete na tom, že nejlépe je vám tak, jak jste na tom právě teď.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy