Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Velký návrat Martina Severy před kamery. Moderátora k tomu dotlačily jeho studentky

+ Další 4 fotografie

Pořad Superlov na TV Nova navštíví v jeho sobotním dílu netradiční soutěžící. Obávané lovce vyzve bývalý moderátor Televizních novin Martin Severa. Dnes se živí jako učitel a do pořadu ho přihlásily jeho studentky. "Maturantky řekly: 'Když jste tak chytrej, tak si běžte ty moudra zúročit', a tak jsem tady," uvedl Severa.

V sobotu se diváci Superlovu mohou těšit na další napínavé a těsné vědomostní souboje, ve kterých soutěžící vyzvou často i celou pětici obávaných lovců. Překvapením nového dílu bude jeden ze soutěžících.

"Přivítejme Martina z Velké nad Veličkou. Víte, kdo přišel?" ptá se Lovců moderátor Ondřej Sokol. "Pana Severu znám," odvětí Kalkulátor. Do pořadu totiž přišel někdejší moderátor Televizních novin TV Nova Martin Severa.

Maturantky řekly Severovi, ať to jde zkusit

Severa byl v devadesátých letech velmi populární. Od roku 1994, kdy začal na Nově moderovat Televizní noviny, až do roku 1997 získával cenu TýTý v kategorii Moderátor zpravodajských pořadů. Do Superlovu přijel z obce Velká nad Veličkou, kde vyučuje ve střední škole český jazyk a tělesnou výchovu.

"Mně to nedělá dobře, takové kecy o druhé polovině minulého století," odbude však Severa dotaz na bývalou kariéru. "Maturantky řekly, když jste tak chytrej, tak si běžte ty moudra zúročit, a tak jsem tady," popsal Severa, jak se do soutěže dostal.

S Doktorem Vševědem se podruhé utká Veronika z Vinařic u Kladna. Veronika má za sebou již účast v Na lovu, kde byla v týmu, který vybojoval 24 bodů. Proti nim ovšem stál Doktor Vševěd, který v tomto souboji předvedl svůj nejlepší osobní výkon a během finálové štvanice odpověděl správně na 24 otázek.

Superlov: Filip vypráví o žádosti o ruku

Moderátora velmi pobavil i markeťák Filip z Kralup nad Vltavou, který se přiznal, že manželku požádal o ruku v obýváku u televize. „Už teď hned, zatímco Filip soutěží, můžete doma pokleknout a požádat někoho o ruku, pokud v teplákách máte vhodný prsten,“ vyzve Ondřej Sokol televizní diváky.

Superlov můžete sledovat v sobotu ve 20:20 na TV Nova.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy