Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

Velký návrat: Dana Morávková se po 22 letech vrací do Snídaně s Novou. S Čenským

Dana Morávková moderovala Snídani s Novou spolu s Liborem Baselidesem, a to od roku 1994 až 2000.
Zdroj: Se svolením TV Nova
+ Další 3 fotografie
Velký návrat

Bylo jí teprve třiadvacet let, když v roce 1994 začala Dana Morávková (51) po boku tehdy zkušenějšího Libora Baselidese (58) moderovat dneska nejdéle vysílaný pořad televize Nova Snídaně s Novou. Po téměř třiceti letech se do něj zase vrací. Podle exkluzivních informací eXtra.cz přijala nabídku provázet víkendovou Snídaní, která se připravuje. A sekundovat jí bude její partner ze seriálu Ordinace v růžové zahradě Jan Čenský (61). 

Snídaně s Novou prochází po dlouhých dvaceti osmi letech proměnou. A to doslova od základu. Nekončí to rozhodně tím, že ve všední dny pořadem už několik týdnů provází pouze jedna moderátorská dvojice, a to Johan Mádr a Ondřej Havel, ale brzy se rozjede víkendové vysílání. A to opravdu ve velkém stylu.

Podle exkluzivních informací eXtra.cz totiž vedení Novy na moderátorských dvojicích rozhodně nešetřilo. „Víkendovou Snídani s Novou, které se dneska už říká jenom Snídaně, budou moderovat tři dvojice. A opravdu jde o hvězdné složení,“ sdělil nám zdroj obeznámený s detaily, který si z pochopitelných důvodů nepřál být jmenovaný. A ta nejdůležitější jména nám prozradil.

Největším překvapením je Morávková

„Ve Snídani pochopitelně zůstává Pavel Svoboda, který pořad moderuje od roku 1994 a bez něj si to nikdo v televizi neumí představit. Jeho moderátorskou dvojicí bude nově Miluška Bittnerová,“ sdělil nám náš informátor, který zároveň odtajnil největší televizní návrat posledních let. Do Snídaně se totiž po více než dvaceti letech vrací Dana Morávková, která show moderovala mezi roky 1994 a 2000.

Mezitím čas kvapil a ze syna herečky Petra je dnes dospělý muž. Co dnes dělá, o to se nestárnoucí Dana podělila s redakcí eXtra.cz v tomto článku. 

„To je největší divácké překvapení. Dana Morávková patří mezi nejoblíbenější novácké tváře a hlavně se proslavila díky Snídani. A Jan Čenský po jejím boku byl jasnou volbou,“ dodal nám náš zdroj s tím, že dostali tak lákavé finanční podmínky, že nabídku doslova nešlo odmítnout.

Další dvojice bude složena z benjamínků

Zatímco dvě dvojice se skládají z ostřílených moderátorů, třetí bude složená z benjamínků. Podle našich informací by mělo jít o Rebeccu Diatilovou, která dosud na Nově fungovala jako reportérka bulvárního pořadu Život ve hvězdách, a mluví se o tom, že po jejím boku by měl stát některý z finalistů MasterChefa z minulých ročníků. Tuto informaci se nám ale nepodařilo do vydání článku ověřit.

Ředitel zpravodajství TV Nova Kamil Houska některé detaily odtajnil v tiskové zprávě už počátkem srpna. „Chceme našim divákům zpříjemnit nejen vstávání v pracovní dny, ale také víkendová dopoledne. Nyní pracujeme s variantou vysílání zhruba od osmi do dvanácti. Zařadíme do něj některé naše oblíbené pořady tak, aby byly všechny pohromadě. Vypravíme se rovněž za našimi diváky, součástí bloku budou také hudební hity a živé koncerty,“ řekl Houska s tím, že se do vysílání začlení pořady Koření a Volejte Novu. Nebude chybět ani diskuzní pořad Napřímo Báry Divišové, který znají diváci z internetového vysílání TN Live.

Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy