Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Velký krok pro Šárku Vaňkovou a Petra Vondráčka: Hrdličky se rozhodly nastěhovat k sobě

Šárka Vaňková a Petr Vondráček.
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 9 fotografií
Velký krok

Nejdříve vystupovali zpěvačka Šárka Vaňková a herec Petr Vondráček jen jako dobří přátelé, poté však veřejně vyšlo najevo, že tvoří pár. Nyní se hrdličky rozhodly posunout v jejich vztahu ještě o něco dál a v podstatě spolu bydlí. Šárka se totiž v rozhovoru pro Super pochlubila, že v Praze je 95 procent svého času. 

Zhruba před čtyřmi měsíci vyšlo najevo, že stříbrná finalistka SuperStar Šárka Vaňková a oblíbený český herec a muzikant Petr Vondráček spolu oficiálně mají vztah. Obzvláště po tom, co se Šárka v rozhovoru pro Blesk.cz rozvášnila a před celým světem vyznala Petrovi lásku. "No já tě miluji," vyhrkla zpěvačka poprvé na veřejnosti své city.

Hnízdečko lásky u Vondráčka

Nejdříve byli přátelé a kolegové z divadla, to poté přerostlo ve velkou lásku a nyní se ji rozhodli posunout i o něco dál. Šárka si stále platí svůj byt v Pardubicích, ale čas tam už skoro vůbec netráví. "Teď jsem tak 95 procent svého času tady v Praze a je mi tady moc příjemně,“ červenala se Šárka. Je tak jasné, že stěhování bych chtěla co nejdříve vyřešit, svěřila se zpěvačka v rozhovoru pro Super.cz.

Šárka si však uvědomuje, že úplný přesun z Pardubic do Prahy nebude jednoduchý a bude muset nejdříve vymyslet, jak všechny své věci přestěhuje, jelikož jako každá žena jich má plno. Zamilovaná kráska se na bydlení u Petra ale nedočkavě těší, a proto by chtěla již do konce roku své nové bydlení rozseknout.

Rozhovor s Šárkou a Petrem  

Jiskra přeskočila na narozeninách

Ačkoliv se hrdličky znají skoro dvacet let, jiskra přeskočila až v divadelní hře, kde si spolu zahráli vášnivé milence. Dohromady se ale prý dali až na Petrových únorových narozeninách. Herec již svou novou partnerku seznámil i se svou dcerou Aničkou, se kterou si Šárka prý rozumí a role macešky se ujala krásně.

"Já jsem moc ráda, že mi Anička nějakým způsobem důvěřuje, že se máme rády, že se obejmeme, že si máme co říct. Pro mě je důležitý, aby byl Péťa spokojenej, Anička byla spokojená, abychom byli parťáci a kamarádi,“ řekla zpěvačka redakci eXtra.cz.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy