Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Velký jarní horoskop lásky: Raci si užijí milostné dobrodružství, Lvům bude docházet dech

Zamilovaný pár v objetí. Ve vzduchu je cítit láska.
Zdroj: Freepik
+ Dalších 8 fotografií
HOROSKOP LÁSKY

Je tu další jaro a s ním nové začátky. Fauna i flóra se obnovují a sílí a podobně jsou na tom i vztahy, které se rodí na každém rohu. A jaké plány s vámi mají hvězdy? Co na jaře čeká právě vaše znamení, to se můžete dozvědět v našem velkém jarním horoskopu lásky.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Spolu s jarem na vás přichází nová energie a touha poznávat nové věci a lidi, především ty, kteří vás přitahují. Nebojte se vyjet ze svých zajetých kolejí a neodmítejte někoho jen proto, že to není úplně přesně váš typ. Jak se říká, nesuďte knihu podle obalu. Člověk je druh proměnlivý a umí překvapit. Nakonec, i kdyby to nedopadlo, budete mít aspoň zajímavou vzpomínku.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Citlivé Ryby budou mít na jaře problém s intimitou. Je možné, že se budete cítit být tlačeni do dalšího kroku, který se vám nebude chtít udělat. Nedejte se a řiďte se svým srdcem. Pravda nakonec vždy stejně vyjde najevo, takže něco předstírat by bylo zbytečné a jen by to prodlužovalo nepříjemnou situaci. Vězte, že pokud vás má ten druhý opravdu rád, bude respektovat vaši zdrženlivost.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Nezapomínejte na jaře pro všechnu lásku na svou práci. Ono udržovat romantiku je důležité, ale všeho moc škodí. Nepodřizujte se tomu druhému na úkor sebe a své kariéry. Postupně by se tak z lásky mohla stát zášť, neboť partner by na rozdíl od vás na ničem netratil, což by mezi vámi začalo vytvářet propast. Pamatujte, že sdílený úspěch je dvojnásobný, a tak se starejte o to, abyste rozkvétali oba.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Ani na jaře si líní Býci od romantiky neodpočinou. I když už máte pocit, že vám milostná gesta od vaší druhé polovičky lezou i ušima, nehrajte si na tvrďáka a buďte za to rádi. Však ono to jednou skončí a bude vám to chybět. Pokud jste zrovna sami, využijte jarní nabuzující energii k seberozvoji, ať už v práci, či v osobním životě. K rozmazlování sebe sama nikoho nepotřebujete.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Jaro vám vlije novou energii do života. Máte chuť se družit a seznamovat. Pokud jste zrovna single, využijte toho k navázání nového vztahu, na který už nějakou dobu myslíte. Nebojte se udělat první krok, však on vás nikdo neukousne. Ne nadarmo se říká líná huba, holé neštěstí. Zadaní Blíženci budou mít na jaře problém s neutuchající touhou zkoušet nové věci, a to především v posteli.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Říká se, že láska kvete za každého počasí. Na jaře však přesto pokvete více, alespoň u vás. Neváhejte proto popadnout příležitost za pačesy a užít si pořádné milostné dobrodružství. Člověk, který se vám k tomu zrovna nabídne, možná nebude přímo princ na bílém koni či princezna s půl královstvím, ale jak se říká, darovanému koni na zuby nehleď. Minimálně vám zbudou krásné vzpomínky.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Přestože je jaro časem probouzení, vám naopak nějak dochází dech. Nelekejte se toho a v klidu si dopřejte oddych. Nemůžete být stále motorem pohánějícím celé vaše okolí. Pokud máte partnera, toto období by pro váš vztah mohlo být velkou zkouškou, která vám dá jasně vědět, jak na tom jste. Single Lvi by se měli spíše než na vztahy zaměřit na svou práci. Energii na rozdávání nemáte.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Jaro na vás působí až magicky. Cítíte se pány světa a máte pocit, že dokážete cokoli. Podobně na tom jste i se vztahy s lidmi. Sršíte energií, která k vám přitahuje ty nejinspirativnější jedince. Že by mezi nimi byl i ten pravý či pravá na cestu životem? I to se může stát, a tak si pořádně vyleštěte brýle, ať dotyčnou osobu nepřehlédnete. Šťastně zadaní jedinci se na jaře mohou těšit na bezstarostné období.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Pro akční Váhy bude jaro obdobím získávání nových zážitků. Pokud jste zrovna single, touhu změnit tento stav nečekejte. Budete rádi za to, že si můžete nezávazně užívat a zkoušet nové věci. Zadané Váhy by mohly na tyto své touhy doplatit. Flirt je určitě fajn a není na škodu, pozor však, ať příliš rychle nepřeroste v něco víc a nestojí vás to víc, než byste chtěli.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Jaro nezadaným Štírům v lásce příliš nepřeje. Máte pocit, že snad všichni kolem vás někoho mají, jen vy jste stále sami, ale společnost byste rádi uvítali. Čím to asi bude? Pokud se k lidem kolem vás stále chováte odmítavě, nemůžete čekat, že pak na povel přiklušou. Zadaní Štíři budou na jaře muset učinit velké rozhodnutí, které změní jejich vztah.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Po vášnivě žhavé zimě vás na jaře čeká prudké ochlazení. Nevylévejte si to na svém okolí, ono za to nemůže. Smiřte se s tím, že holt nemůžete být vždy tím nejobletovanějším člověkem ve vesmíru. Využijte této chvíle vztahového útlumu k práci na sobě samém. Co takhle najít si nějaký nový kreativní koníček? Ideálně praktický. U takového pletení se pobavíte a ještě s předstihem vyřešíte vánoční dárky.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Jaro vám vlije novou energii do žil. Zadaní Kozorohové se budou vznášet na růžovém obláčku své lásky a vysílat štěstí i do svého okolí. Užívejte si, že vás nejen partner, ale i celá rodina miluje, a lásku jí vracejte. Svobodní Kozorohové si budou užívat své svobody, ale rozhodně dveře před láskou nezavřou. Dobře vědí, že na nejlepší věci se vyplatí počkat.

Dobrou radu pro první jarní dny se dozvíte v galerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš březnový horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy