Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Velký horoskop na leden 2023: Vodnáři získají peníze, Střelci učiní závažné rozhodnutí

velký měsíční horoskop
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
horoskop

V lednu se budou dít takové změny, které už jsme si dlouho přáli. Nejen že necháme ležet ladem nefunkční vztahy, ať už milostné, či pracovní, učiníme také hned několik závažných rozhodnutí, která nás významně posunou. Pojďte zjistit, co vás čeká v lednu 2023!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V lednu se vám bude velmi dobře dařit zejména v oblasti financí. Získáte velkou pracovní zakázku, která bude nejen dlouhodobá, bude také nadstandardně ohodnocená. Veškeré vaše úsilí, které jste do sebe vložili v minulém roce, se hned zpočátku toho nového zúročí. Nemáte se tak čeho obávat, nejen leden, ale i další měsíce si opravdu užijete. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nastal čas na sliby, které jste dali ještě minulý rok. Ať se týkají vaší rodiny, nebo partnerského vztahu, musíte se k celé situaci postavit čelem. Pokud vás bude něco trápit, přijde čas na pravdu. Vlna, na kterou naskočíte na začátku nového roku, se vás bude úspěšně držet i dál. Zachovejte si ovšem pokoru, která bude v lednu naprosto nezbytná. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Přichází čas, kdy se budete muset rozhodnout, jakým způsobem se chcete chovat k lidem kolem sebe. Pokud budete dál soudit ty, kteří se chovají odlišně od toho, co očekáváte, může se to brzy obrátit proti vám. V práci se vám ale bude významně dařit, což vám pomůže dosáhnout sebevědomí, které si tolik přejete získat a podpořit. V galerii najdete, co vás potěší.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pomůže vám obklopit se těmi správnými lidmi. Právě ti vám nastaví zrcadlo a budou vás hnát kupředu, což teď zkrátka potřebujete. Podpořte své znalosti také vhodným kurzem nebo se přihlaste na školu, kterou jste vždy chtěli studovat, i kdyby dálkově. Nový rozhled vám také poskytne cestování. Objevujte nová místa, bude to mít pro vás velkou hodnotu. V galerii najdete, na co si dát pozor.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Čas strávený s rodinou pro vás bude v lednu opravdu důležitý. Částečně se odvrátíte od svého zažitého workoholismu, zároveň ale začnete mnoho nových projektů, z nichž některé dotáhnete do konce. To vás povzbudí a budete mít chuť vymýšlet další a další věci. Dejte si však pozor na rady, které rádi rozdáváte druhým. Mohli byste se s blízkými dostat do křížku. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Co si vezmete v lednu do hlavy, to si také splníte. Těžké pro vás ale bude obhájit své názory před ostatními. Konečně byste si ale mohli uvědomit, že vaše rozhodnutí nemusí být pod drobnohledem druhých, naopak záleží primárně na vás a vašich hodnotách. Kdyby byli všichni lidé stejní, nebyla by na tom světě nakonec nuda? Žijte a přejte si! V galerii najdete, na co se zaměřit.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

V lednu máknete na vašich snech, což přinese mnoho složitých situací. Každá z nich vás ale formuje k tomu, abyste byli v následujících měsících mnohem moudřejší. Tento rok vyřešíte některé dlouhodobé starosti, které si s sebou nesete ještě z předchozích let. Největší šance ke změně přichází právě v lednu. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily na první měsíc nového roku.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Vypadá to, že tento měsíc budete žít hlavně svým partnerským vztahem, který je teď velmi intenzivní. To ale neznamená, že bude bez chybičky. Budete muset přijmout okolnosti takové, jak je vám teď život nabízí. Prověří to vaši schopnost se adaptovat na složité situace, která u vás v poslední době trochu pokulhávala. Věřte si. V galerii najdete, co vás potěší.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nebojte se změn, ačkoliv nejsou vaše oblíbené. Někdy je třeba, aby se váš život posunul ke změně, po které už dlouho toužíte, ačkoliv se jí vnitřně bojíte a bráníte se jí. Tento postoj, ačkoliv je naprosto normální, je pro vás zároveň teď velkou přítěží. Realizujte svou kreativitu a pusťte se zcela do nového prostředí, které vás hodně naučí. V galerii najdete váš tip.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pokud máte pocit, že vám stále něco utíká a druzí se mají lépe, je na čase s tím něco udělat. Neporovnávejte se s těmi, kteří žijí zcela odlišný život než ten, který byste si přáli vy. Inspirujte se od těch, které chcete dostihnout nebo předehnat. Pokud to dokázali druzí, proč by to u vás mělo být jinak? Jděte do toho po hlavě a věřte, že hvězdy pracují pro vás. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

V lednu se vám splní jeden z velkých snů, na který myslíte intenzivně už několik let. Bude to pro váš život znamenat velkou změnu, která se bude dít ze dne na den. Dá vám to ale odvahu učinit velká rozhodnutí, kterých jste se do teď vyvarovali. Přijměte to přesně tak, jak to přichází. Nemůžete se splést. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy na leden připravily.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Největší oporu najdete v těchto týdnech ve své rodině, která vám poskytuje potřebné zázemí. Neslevujte ze svých nároků a vězte, že všechny vaše modlitby jsou už teď vesmírem vyslyšeny. Prožívejte každý den, jako by se už dělo vše, po čem toužíte. Máte k tomu pomalými krůčky namířeno. Stačí, když se zhluboka nadechnete a poděkujete za to, co máte. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy