Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Velký horoskop na duben 2022: Býky čeká mnoho nového, Štírům se splní nejtajnější sny

Horoskop na měsíc duben 2022: Býky čeká mnoho nového, Štírům se splní nejtajnější sny
Zdroj: pixabay
+ Dalších 8 fotografií
měsíční horoskop

Přichází jaro, teplé dny, naděje i nové začátky. Letošní duben bude nesmírně plodný měsíc, co se zážitků týče. Čas bude i na velká rozhodnutí, začátky a navazování silných sociálních vazeb. Podívejte se, co hvězdy predikují v tomto měsíci právě vám a na co byste se měli zaměřit. 

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Duben pro vás bude naprosto přelomovým měsícem! Uskutečníte všechny plány, na které jste se už dlouho chystali, vyřešíte všechny resty, naplánujete dovolenou i urovnáte partnerské vztahy. Vás zkrátka nemá co zastavit, letíte jako střela! Počátkem léta budete sklízet zasloužené ovoce. V galerii najdete, na co se v dubnu zaměřit.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Vaše vnitřní nespokojenost zapříčiní, že se budete během dubna poohlížet po nové práci, ve které byste přece jen byli o chlup šťastnější. Pokud budete pečovat o své sociální vazby a nebudete se lidí stranit, už brzy potkáte člověka, který vám nabídne velkou příležitost. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy připravily.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Ačkoli už jste ani nedoufali, změna je na spadnutí. Zejména v pracovních vztazích získáváte důležitou výhodu, která by pro vás mohla být zásadní na cestě za povýšením. Zachovejte si však svou úroveň a nikoho pro svůj úspěch nepodrážejte. Nezapomeňte, že karma je spolehlivou odvetou pro všechny, kdo se zapomenou na vděčnost. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Přichází mnoho nového, jaro pro vás bude naprosto zásadní. Oprostíte se od starých křivd a vykročíte k novému. Už není důvod, proč setrvávat v něčem, co vám dlouhodobě nevyhovuje. Začněte nový život tím, že se vydáte na cestu za poznáním. Myslete při tom i na své zdraví a zachovejte chladnou hlavu. V galerii najdete, co vás tento měsíc potěší.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pokud uděláte chybu, přiznejte ji. Jedině tak docílíte kvalitních mezilidských vztahů, ve kterých není prostor na výčitky a zlobu. Pokud budete opakovaně věci zametat pod koberec, nakonec se toho nakupí tolik, že už nebude cesty zpět. Duben je pro vás příležitost, jak vykročit k novým začátkům a nechat minulost za sebou. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vnímáte tu energii, která je kolem vás? Je to naprosto unikátní souhra odhodlání a úspěchu, který na vás v dubnu čeká. Pro některé je tu změna práce, která bude možná zpočátku nepříjemná, ukáže se však jako velký "nakopávač" kupředu. Pokud si však stále budete věci ulehčovat a nebudete dostatečně pečliví, projeví se to na vašem ohodnocení. V galerii najdete váš tip.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Vaši kolegové vám budou nápomocni ve velkém úkolu, který vám nadřízený v dubnu svěří. Už dlouho toužíte po větší zodpovědnosti a hledáte, kde byste uplatnili to, co jste se naučili. Ten moment přichází právě teď. Máte možnost ukázat, co se ve vás skrývá a co můžete druhým nabídnout. Pokud toužíte po podnikání, pusťte se do toho. Nebude lepší čas. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Duben vám přeje! Urovnáte, co už dlouho v domácím prostředí bublá jako natlakovaný hrnec, a zase se trochu uvolníte. Věčný stres vám v ničem nepomáhá. Musíte někdy ustoupit, přijmout, že druhý může mít odlišný názor. Nejste vždy v právu a nemáte patent na život. Zkuste se nechat vést intuicí, pomůže vám. V galerii najdete, na co se tento měsíc zaměřit.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Dopřejte si a kupte si něco nového na sebe! Vždy je vám líto utratit za sebe peníze a koupíte něco raději svým blízkým. Povzbudí to však vaše sebevědomí a dodá vám to potřebnou jistotu ve vašem jednání, což se vám bude hodit v pracovních vztazích. Nezapomeňte ani na spodní prádlo! Pokud se cítíme dobře my, září to z nás navenek. Tento měsíc o sebe zkrátka pečujte. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

To, co jste si dlouho vizualizovali, přichází právě teď. Může vás až vyděsit, jak je to pro vás dobré! Změny, které ve vašem životě zaujmou své čestné místo, zdaleka předčí vaše očekávání. Dají vám možnost splnit si v životě vše, po čem toužíte. A to z časového hlediska, i toho finančního. V galerii najdete, co vás potěší.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Ten proces, kterým si musíte projít, žádným způsobem neošálíte. Nesnažte se věci uspěchat nebo trvat na tom, co důvěrně znáte. Musíte se pustit i do kroků, které jste do teď vůbec nechtěli udělat. Jedině tak dosáhnete toho, po čem vaše duše touží, a naleznete to, oč tolik usilujete. Vesmír vám bude nápomocný. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Čas strávený s rodinou bude pro vás opravdu důležitý. Pečlivě si rozmyslete, čemu se chcete tento měsíc primárně věnovat, a tomu dejte prostor. Jste rozlítaní a myšlenku ani chvíli neudržíte, zbytečně vám potom práce trvá mnohem déle. Přijímejte to, co přichází. Dejte na své pocity. Intuice ví mnohem dříve než vy, zda je to dobré rozhodnutí. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy