Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Velký březnový horoskop lásky: Berani by měli být opatrní, Blíženci zažijí erupce vášně

láska, pár, romance, horoskop
Zdroj: Unsplash.com
+ Dalších 8 fotografií
HOROSKOP LÁSKY

Březen je tu a s ním i jaro, které si o romantiku přímo říká. Vše je v rozpuku a jen kvete, všichni se párují. Jak na tom budete vy a vaše znamení? Přečtěte si náš březnový horoskop lásky a budete v obraze.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Blížící se jaro na vás působilo už téměř od konce Vánoc. Nyní je konečně tady a vy se můžete naplno odvázat. Není to tak dávno, co byste za něžný dotek zabíjeli. Teď vám vše hraje do karet a není důvod si nějaký ten, možná i jen kratší, románek neužít. Co na tom, že to zrovna nevypadá na lásku vašeho života…

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nenechávejte se v březnu příliš unášet svými emocemi. Tento měsíc vám v lásce nepřeje, tak se tím zbytečně netrapte. Místo toho se zaměřte na sebe a třeba nějakou tvůrčí činnost, ve které naopak můžete zazářit. Přece všeho nenecháte jen proto, že vám to zrovna neklape v milostném životě.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Zapomeňte v březnu na nechráněný pohlavní styk. Tedy pokud se zrovna nesnažíte o dítě. Opatrnost bude namístě. Celkově si věnujte zvýšenou pozornost, ne vše pro vás může být tak dobré, jak se na první pohled zdá. Abyste nezplakali nad výdělkem. Raději se zodpovědně věnujte své práci a svým koníčkům.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nekažte si v březnu náladu tím, že vám to ve vztahu zrovna neklape. Však ono se to zase srovná, jen to chce čas. Neberte život tak vážně, stejně z něj vyjdete živí, tak proč se trošku nepobavit, když vás nikdo doma nedrží. Někdy je nejlepší nedělat nic a vyčkat na první krok od toho druhého.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Březen vám přinese vášnivé zážitky, na které jste tak dlouho čekali. Buďte odvážní a projevte své city otevřeně. Možná budete mít příležitost objevit dosud nepoznané sexuální praktiky. Buďte spontánní a nebojte se riskovat. Co můžete ztratit? Pokud je to ten pravý či pravá, tak je určitě ne.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V březnu se ozvou vaše hluboké emoce a dostanete se do kontaktu se svými citovými potřebami. Možná budete cítit vnitřní rozkol a potřebu se zaměřit na svou vnitřní rovnováhu. Buďte otevření svým citům a buďte trpěliví sami se sebou i se svým partnerem. Někdy je důležité si vzít čas na sebe a hledat sílu vnitřního sebeuvědomění.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Březen pro vás bude časem seberealizace a sebevyjádření v lásce. Buďte odvážní a nebojte se ukázat svou autenticitu a originalitu. Možná budete mít příležitost ukázat své skutečné já a přitáhnout pozornost někoho zajímavého. Sledujte své srdce a nechte se unášet vášnivými emocemi.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

V březnu pocítíte potřebu zpomalit a zaměřit se na kvalitu nad kvantitou. Půjde o čas reflexe a introspekce vašeho vztahu či vztahů. Buďte otevření novým zkušenostem a možnostem, které vám život přináší. Mějte se rádi a pamatujte si, že sebeúcta je klíčem k šťastnému partnerství.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Po bouřlivých dnech pocítíte ve svém životě opět stabilitu a harmonii. Jako by všechno najednou zase bylo tak, jak má, na svém místě. Zadané Váhy si konečně uvědomí, že když nic neřeknou, jejich partner či partnerka jim to nemohou splnit, i když by rádi. Buďte pozorní a nebojte se projevit něžnost.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Připravte se na velké změny ve vašem milostném životě. Může jít o nový objev, který vám naruší váš dlouhodobý vztah, nebo třeba naopak novou hračku, která okoření vaše postelové hrátky. Možná budete čelit výzvám a zkouškám, které vám pomohou lépe porozumět vašemu partnerství.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Můžete se těšit na nová milostná dobrodružství. Na obzoru se objeví někdo nový, ale vypadá to, že nebude jediný, kdo zabojuje o vaši náklonost. Zamyslete se. Nemáte v blízkosti někoho, jehož zájem o vás mylně pokládáte pouze za slušnost? Sledujte své srdce a nechte se jím unášet.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Zadaní Kozorozi budou čelit pochybám. Můžete se na svého partnera opravdu spolehnout? Pamatujte si, že i malá gesta mohou mít velký význam. Váš vztah bude muset v březnu překonat pár překážek, ale s pevným základem a vzájemnou důvěrou dokážete překonat cokoli. Mějte se rádi a užívejte si společné chvíle.

A kam vyrazit hledat lásku, to se dozvíte v galerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš roční horoskop ➔

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy