Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

Velkolepý návrat Přátel je tu: Rachel a spol. se představí v zbrusu novém hávu

Seriál Přátelé se vrací
Zdroj: National Broadcasting Company (NBC)
návrat

Dlouho očekávaný návrat jednoho z nejpopulárnějších seriálů všech dob Přátelé je tady. Hrdinové se vrátí 27. května na obrazovky HBO Max. Tentokrát se ale nebude jednat o seriál jako takový, nýbrž o jednorázový pořad. Fanoušci se mohou těšit na hvězdami nabité obsazení.

Kvůli světové pandemii se natáčení speciálu Přátelé zpozdilo, nyní je již jasné, že jeho fanoušci nebudou ochuzení ani o jednoho z hlavních hrdinů. Na nabídku zahrát si opět po boku svých ikonických Přátel kývla Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courtney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Matthew Perry.

"Tohle se nestává každý rok, ani každých deset nebo patnáct let. Cítím, že to bylo požehnání mít šanci znovu se setkat s mými Přáteli... a bylo to lepší než kdy jindy," prozradila Courtney Cox, která ztvární Moniku.

Další hvězdná sestava

K legendární sestavě se přidá i několik dalších hvězdných jmen, jako je David Beckham, Kit Harington. Dále třeba zpěvák Justin Bieber nebo zpěvačka Lady Gaga.

Speciál se opět natáčel ve studiu Warner Bros. v kalifornském Burbanku - alias New Yorku, za jehož obyvatele se hlavní hrdinové vydávají.

Poslední díl seriálu o šestici přátel Rachel, Moniky, Phoebe, Joeyeho, Chandlera a Rosse měl premiéru v květnu 2004. Konec desáté série tehdy sledovalo jen v Americe přes 52 milionů diváků. Se svými 236 epizodami jsou Přátelé jedním z nejúspěšnějších seriálů všech dob.

Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy