Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Velkolepá show Emmy Smetany a Jordana Haje: V zaplněné hale jim tleskal i nadšený Leoš Mareš

Emma Smetana a Jordan Haj ovládli Forum Karlín. V sobotu 4.11. 2023 odehráli svůj doposud největší koncert.
Zdroj: Foto: Kubo Krížo
+ Dalších 11 fotografií
Koncert

Emma Smetana a Jordan Haj odehráli svůj dosavadní největší společný koncert. Show se uskutečnila v sobotu 4.11. v téměř vyprodaném Foru Karlín. Na pódiu se objevil také NobodyListen, Jiří Burian nebo Adam Pavlovčin alias ADONXS a fanoušci odcházeli naprosto nadšení. "Jeden z nejlepších koncertů poslední doby!" nechal se slyšet moderátor Leoš Mareš, který koncert nemohl vynechat.

Několik měsíců příprav, zkoušek a ladění veškerých detailů se vyplatilo. Sobotní koncert partnerů a hudebních kolegů Emmy Smetana a Jordana Haje se vydařil. Někteří z fanoušků se dokonce nechali slyšet, že se jednalo o jeden z nejlepších koncertů, které za poslední dobu navštívili, a sociální sítě interpretů se tak plní z velké většiny pozitivními reakcemi.


Koncert Emma Smetana & Jordan Haj

Pro Emmu a Jordana se pak jednalo jednoznačně o zážitek, na který nikdy nezapomenou, a o dosud největší společný koncert. Show se uskutečnila v sobotu 4.11. v téměř vyprodaném Foru Karlín. Na podiu se objevil také zpěvák Jiří Burian, hudebník Adam Pavlovčin, vystupující pod pseudonymem ADONXS, nebo DJ NobodyListen, který s Emmou a Jordanem spolupracuje dlouhodobě. Zazněly nejznámější hity i dosud neznámé novinky, společné, ale i sólové skladby.

Koncert navštívilo mnoho známých tváří, událost si nenechal ujít třeba Leoš Mareš, který odcházel více než nadšený. "Jeden z nejlepších koncertů poslední doby. Gratuluju. Emma Smetana a Jordan Haj," rozepsal se moderátor bezprostředně po koncertu na Instagramu.

"Děkuji za ten neskutečný koktejl emocí. Bylo mi ctí být u tohoto neopakovatelného okamžiku!" vzkazují Emmě a Jordanovi fanoušci. Do příprav na koncert vložili aktéři nejen veškerý volný čas, ale především srdce, o čemž nemohlo být pochyb. Láska k tomu, co dělají, z obou během koncertu vyzařovala. Jak show vypadala, se můžete podívat v galerii.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy