Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Velkolepá oslava Karla Vágnera: Sekt tekl proudem, gratulovala Bohdalová i obžalovaný Babiš

Oslava Karla Vágnera.
Zdroj: profimedia / koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
výročí

To byla jízda! Legendární hudebník Karel Vágner oslavil své 80. narozeniny, které zapil, jak se sluší a patří. Životní jubileum oslavil po boku přátel na velkolepé oslavě, kde se to významnými osobnostmi jen hemžilo. Mejdan si nenechala ujít Jiřina Bohdalová, Dagmar Havlová, Ivana Gottová nebo Andrej Babiš s manželkou.

Oslava kulatých osmdesátin Karla Vágnera se nesla ve velkém stylu, jak je ostatně i hodno slavného muzikanta a hudebního producenta, který za sebou zanechal nezapomenutelný odkaz. Při příležitosti narozenin uspořádal party v Klokočné, kam přišlo i několik desítek známých hostů a person ze světa českého showbyznysu.

Osobně dorazila Mistrovi pogratulovat i herečka Jiřina Bohdalová, která si i v devadesáti letech udržuje ohromný elán a na party se nějakou dobu zdržela. Zejména dobře se bavila ve společnosti Dagmar Havlové, která slavila 69. narozeniny shodou okolností ve stejný den jako Vágner. Nechyběla ani Ivana Gottová. Vdova po legendárním Slavíkovi přišla v doprovodu majitele kasina Leona Tsoukernika.

V příjemné společnosti se po delší době objevil i bývalý premiér Andrej Babiš, který Vágnerovi popřál s manželkou Monikou. Bývalý předseda vlády si tak přišel na chvilku oddychnout od žaloby týkající se kauzy Čapí hnízdo.

Party si dále nenechali ujít ani zpěvačka Heidi Janků, producent František Janeček nebo Alex Mynářová. O výčtu hostů informoval portál Blesk.

Část rodiny nedorazila

Kdo ovšem na oslavě scházel, byla velká část rodinných příslušníků. Kromě zpěváka Josefa Vágnera s rodinou nepřišel Karel Vágner mladší, který je na dovolené, Jakub Vágner či dcera Tereza. Ta ale tatínkovi nechala do knihy svázat přání a vzpomínky od nejbližších.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy