Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vdovec Jiří Krampol je pořád štramák: Pozval nás domů a ukázal, jak na sobě maká

Na zdech má cenné vzpomínky.
Zdroj: Se souhlasem Miloše Schmiedbergera
+ Další fotografie
FYZIČKA

Populární herec, moderátor a bavič Jiří Krampol (82) by se po loňské tragické smrti své milované ženy Haničky mohl uzavřít do sebe a jen truchlit. Místo toho ale bojuje proti neduhům stáří s činkou v ruce a na svůj úctyhodný věk vypadá prostě fantasticky.

Jiří Krampol je svým cvičením pověstný. Ve věku, kdy je řada lidí se stejným ročníkem narození ráda, že je zrovna nic nebolí, si dává pravidelně do těla víc než řada mnohem mladších mužů.

Poslední měsíce ale nemohl do posilovny a nakonec si tedy malou udělal doma.

Jiří Krampol bojuje proti rozpadu

„Nejsem žádný frajer, to je zbytečné říkat. Pro mě je cvičení naprostná nutnost. Začal jsem před pár týdny, protože jinak bych se rozpadl. Člověk musí něco dělat, když je tak málo práce, skoro nikam se nemůže a není co dělat,“ řekl eXtra.cz Krampol.

„Je pravda, že cvičení mi strašně pomáhá. Cítím se díky němu mnohem líp, bez něj bych se sotva pohyboval. A když mě nějaká holka pochválí, samozřejmě to potěší,“ culí se.

Všechny orgány OK

Poslední rozsáhlé zdravotní vyšetření herce ukázalo, že ne vždy platí, že Nikdo není dokonalý.

„Mám výsledky, které říkají, že všechny orgány mám naprosto v pořádku. Ale do inzerátu si to dávat nebudu, všemi bych si nebyl úplně jistý,“ dodal s humorem sobě vlastním skvěle vypadající senior.

Ještě před pár týdny strašně trpěl po druhé dávce očkování proti covidu, skončil dokonce v nemocnici, dnes už jsou ale evidentně všechny potíže zažehnány a přes stesk po manželce se Jiří zase raduje ze života.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy