Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vdovec Jiří Krampol (83) přiznal lásku: S o hodně mladší už plánuje svou pátou svatbu

Herec Jiří Krampol.
Zdroj: profimedia
+ Další 3 fotografie

Rok a půl po smrti manželky Hany Krampolové (†59) doposud žalem zdrcený vdovec Jiří Krampol zase září (83). Jak prozradil eXtra.cz, opět se zamiloval – a to tak vážně, že se chce popáté (a snad naposledy) ženit.

Jiří Krampol: Pravda o jeho mladé přítelkyni

V uplynulých dnech se hodně spekulovalo nad tím, že populární herec Jiří Krampol má randit s pětadvacetiletou herečkou Kateřinou Bláhovou. Dokonce kolovaly zvěsti, že spolu už mají i bydlet.

Kačenka je hrozně hodná holka, máme se moc rádi, znám i jejího kluka. Dělá mi průvodkyni filmem Jiří Krampol: Život je sranda. Hodně se scházíme, domlouváme natáčení a třeba oblečení. Ale opravdu spolu nic nemáme. Kdybych chtěl mít poměr s takovou holčičkou, asi bych ji odvezl někam do Domažlic do zašitého hotelu a neukazovali bychom se spolu v Praze na veřejnosti,“ vysvětluje s nadsázkou.

Přiznání a svatba

„Mám jinou holku, taky je krásná a mladá. Je to báječné stvoření. Mám ji strašně rád a dokonce vážně přemýšlím o tom, že si ji vezmu. Je mi třiaosmdesát, nevím, co se mnou bude zítra, tak není na co čekat,“ překvapil našeho redaktora herec, bavič a moderátor.

„Je strašně chytrá a milá. A má mě taky ráda. Nic ode mě nepotřebuje, je soběstačná, prostě jsme si sympatičtí. Nebudu o ní ale víc prozrazovat, je křehká a po mediálním zájmu netouží. Ale jen radši ještě upozorním, že s Kačenkou opravdu nemá nic společného. To bych strašně nerad, aby si to někdo myslel,“ dodal zamilovaný herecký bard.

Po nedávném boji o život si natolik cení každého nového dne, že moc dobře ví, že není čas ztrácet čas lelkováním a že v otázce lásky musí být akční.

Manželky Jiřího Krampola

Jiří Krampol byl celkem čtyřikrát ženatý. V roce 2020 ovdověl. Jeho první manželkou byla televizní hlasatelka Jana Fořtová, se kterou má syna Tomáše Fořta, jenž žije v Austrálii. Rozvedli se začátkem 70. let.

Syna má také se svou druhou exmanželkou, právničkou Suvajdičovou. Ani s tou mu manželství nevydrželo, v roce 1980 už nebyli spolu.

Jeho třetí ženou byla Marta Krampolová, v tomto manželství vyženil syna Martina. Tento vztah skončil ještě před revolucí.

Zatím poslední, čtvrtou paní Jiřího Krampola se v roce 1993 stala Hana Krampolová, s kterou vyženil syna Petra. Hana naposledy vydechla 3. srpna 2020 ve věku 59 let v náručí svého manžela po krvácení z vředu na jícnu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy