Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vážně nemocná Shannen Doherty už plánuje pohřeb. Bude formou večírku. Svůj popel chce smíchat s ostatky svého psa

Shannen Doherty statečně bojuje s rakovinou.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 8 fotografií
Plány

Vážně nemocná Shannen Doherty už je nejspíš smířená s tím, že nerovný souboj s rakovinou ve 4. stadiu prohraje. Oblíbená herečka totiž v emotivním rozhovoru pro magazín People přiznala, že má naplánovaný svůj vlastní pohřeb i to, co pozůstalí udělají s jejími ostatky. Ze slov herečky, které se rakovina rozšířila do mozku, doslova mrazí.

Shannen Doherty, známá především ze seriálů Beverly Hills 90210 či Čarodějky, má už naplánovaný svůj vlastní pohřeb. Sama totiž počítá s tím, že vede s rakovinou nerovný boj bez šance na vítězství. Rodině tak nadiktovala, jak má postupovat s jejími ostatky.

"Je to tak morbidní, ale zároveň vtipné. Chci, aby byly moje ostatky smíchány s mým psem a otcem. Nechci být pohřbena ani zpopelněna," pronesla Doherty v rozhovoru pro People. Místo uložení do hrobky ale chce, aby její bližní ostatky zakopali do země a na místě vysadili strom.

Pohřeb jako party

Ačkoli smrt je velmi bolestivé téma, Doherty nechce, aby lidé na jejím posledním rozloučení truchlili. Naopak, plánuje ho udělat ve formě večírku. "Myslím, že se tam objeví spousta lidí, které tam nechci. Nechci je tam, protože jejich důvody pro to, aby se objevili, nemusí být nutně ty nejlepší," řekla Doherty. "Ale ti lidé tam budou, protože je to politicky korektní věc a oni nechtějí vypadat špatně, takže chci tak trochu uvolnit tlak, aby můj pohřeb byl jako oslava lásky," poněkud zvláštně osvětlila svůj záměr.


Představitelce Brendy ze seriálu Beverly Hills 90210 lékaři diagnostikovali rakovinu prsu poprvé v roce 2015. O dva roky později herečka oznámila, že její onemocnění je v remisi. Začátkem února 2020 se však zákeřná nemoc znovu rozjela a Doherty s ní bojuje dodnes. Rakovina se rozšířila do mozku a v listopadu herečka oznámila, že se jí dostala již do kostí, jak řekla opět magazínu People.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy