Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vašo Patejdl podlehl rakovině: Bylo to strašně rychlé, nikdo to nečekal, pláče manželka

Vašo Patejdl si vzal svou letitou milenku ve Vatikánu.
Zdroj: Herminapress.cz
+ Další 4 fotografie
Příčina úmrtí

Náhlý odchod talentovaného hudebníka Vaša Patejdla zasáhl fanoušky i hudební svět. Zakladateli kapely Elán bylo 68 let a ještě před třemi týdny koncertoval. O to víc působila zpráva o jeho úmrtí jako blesk z čistého nebe. Nyní Blesk zjistil, že Patejdl zemřel na rakovinu jater, která u něj rychle postupovala.

Zpěvák Vašo Patejdl řekl svým přátelům o zákeřné nemoci letos v červnu. I když rakovina jater postupovala rychle, Vašo nerušil žádné koncerty ani akce a objevil se také na tenisové akademii v Přerově, jak informoval Blesk.

„Nikdo jsme to nečekali, bylo to strašně rychlé. Promiňte, nemám slov,“ zareagovala současná manželka Miluše na náhlý skon svého milovaného manžela. S Miluší měl Vašo syna Benjamina. Z předešlého manželství s Alenou měl dva syny – Václava a Roberta.

Věřil, že se uzdraví

Naposledy se na koncertě objevil 27. července, následně se uchýlil k léčbě. „Věnoval se léčbě své nemoci. Věřil, že to bude dobré,“ popsali kamarádi, kteří si nepřáli být jmenováni.

Jeho úmrtí tak zasáhlo opravdu všechny. Jako první o ztrátě informovala kapela Elán na svém Facebooku. „S nekonečnou bolestí a prázdnotou v srdci oznamujeme, že dne 19. srpna 2023 zemřel v nočních hodinách po krátké a těžké nemoci výjimečný a vzácný člověk, náš celoživotní přítel, výjimečný a brilantní hudebník a hudební skladatel světové úrovně Vašo Patejdl,“ stálo v příspěvku.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy