Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Vašek Noid Bárta se těší na potomka: Prozradil, kdo vybral tohle pohádkové jméno

Vašek Noid Bárta se stane trojnásobným otcem.
Zdroj: prodimedia / se souhlasem Vaška Noida Bárty / koláž eXtra.cz
+ Další 3 fotografie
rodina

Zpěvák Vašek Noid Bárta (40) čeká se svou krásnou partnerkou Eliškou Grabcovou druhého potomka. Miminko dle svých slov plánovali a Vašek pro eXtra.cz prozradil k této šťastné novince více podrobností. Promluvil nejen o pohlaví děťátka, které je na osmdesát procent jisté, ale také prozradil, jak se bude miminko jmenovat.

Zpěvák Vašek Noid Bárta a jeho partnerka Eliška Grabcová oznámili na sociálních sítích, že na svět brzy přivítají další miminko, které bylo v plánu. "Já jsem si obě mé holčičky velmi přál, a potřetí to není jinak. S Eliškou jsme se domluvili, že chceme naší malé Elince udělat ještě jednoho sourozence. Tím, jak starší Terezka odjíždí za svou maminkou, tak je z toho malá Elinka smutná a chtěli bychom, aby měla parťáka. Naštěstí se nám to podařilo hnedka napoprvé," prozradil pro eXtra.cz Vašek Noid Bárta s tím, že už je téměř jasné, že nosí jeho partnerka pod srdcem další holčičku, a dokonce pro ni mají již jméno.

Pohlaví miminka je téměř jasné: Na chlapečkovi netrvám

"Máme vybrané i jméno, to jsme měli ještě dřív, než jsme se domluvili, že budeme mít další miminko. Když to bude kluk, což prý z osmdesáti procent nebude, tak to bude Vašík, holčička bude Anička," svěřil se zpěvák i s detailem vzniku právě toho jména. "Tohle krásné české jméno nám navíc bude ladit do pohádky Frozen, kde byly hlavními hrdinka právě Elsa jako naše Elinka a Anna. Jména vymyslela Terezka, která tu pohádku miluje a na další miminko se moc těší, už bude mít čtyři sestřičky."

Vašek tak bude tatínkem již tří holčiček a dle svých slov nepatří mezi muže, kteří trvají na tom, že musí mít jednou syna. "Netrvám na tom mít chlapečka, já jsem si ve skrytu duše i tu třetí holčičku přál. Mnoho lidí mi říká, že musím mít syna, za kterého bych byl samozřejmě stejně šťastný jako z holčičky."

"Také mi připadá, že ty holčičky k těm otcům více tíhnou a já mám pocit větší zodpovědnosti, že musím dělat všechno proto, aby se měly dobře a byly dostatečně zabezpečené. Bude sranda, až si všechny sestry někam vyrazí, to pak budu sedět v autě před diskotékou a hlídat, aby se jim nic nestalo," řekl Vašek s úsměvem.

Narození dcer Vaškovi otočilo svět v tom nejkrásnějším smyslu na ruby. A ve známém drsňákovi našly holčičky skrytou něžnou osobnost. "Poslední dobou mluvím dost ve zdrobnělinách. Je to strašně divné a lidé se mi za to smějí. Nedávno jsem mluvil o písničce Evy Burešové - Úsměv Mony Lisy - a řekl jsem, že je Evička úžasný a talentovaný človíček, úplně mě to zarazilo, a řekl jsem si - co to vlastně povídám. (smích) Tak své okolí alespoň pobavím a o nic vlastně nejde," dodal Václav Noid Bárta, který opět s partnerkou Eliškou stojí za novou písní Evy Burešové. Dříve se postarali o předešlý hit – Malý princ.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy