Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vánoční překvapení na Primě. Eva Perkausová se vrací do Hlavních zpráv. Necelý měsíc po porodu

Eva Perkausová zazářila v rudé.
Zdroj: profimedia
+ Dalších 6 fotografií
návrat

Na Štědrý večer dostanou diváci Primy a CNN Prima News nečekanou vánoční nadílku, jež potěší hlavně ty, kterým se na obrazovce stýská po krásné moderátorce a čerstvé mamince. Hlavní zprávy jim ve sváteční den bude moderovat Eva Hecko Perkausová (28), která teprve před pár týdny přivedla na svět syna Killiana.

"Jsem moc ráda, že mohu přinést našim divákům Hlavní zprávy právě na Štědrý večer. Věřím, že to budou samé milé a pozitivní informace, které je naladí před tradiční slavnostní večeří, a večer si pak už jen budou užívat kouzelnou vánoční atmosféru s těmi, které mají rádi," okomentovala Eva Hecko Perkausová vánoční překvapení pro diváky Primy a CNN Prima News.

Syna bude hlídat tatínek

Krásná maminka pak redakci eXtra.cz prozradila, kdo bude hlídat syna. "Hlavní zprávy jsou na Štědrý den sváteční a o dost kratší než obvykle. Takže to bude jen chvíle. A Killian mezitím bude v těch nejlepších rukou - u tatínka," svěřila se nám Eva s tím, že bude z moderování nervózní.

Protože nyní chvilku nepracovala, nabízí se otázka, zda bude lehce nervózní. Perkausová ale jakékoli pochybnosti vyvrací. "Nervózní určitě nebudu. Není to tak dlouho, co jsem moderovala posledně s Romanem. A tohle je něco, co se nezapomíná. Jak se rozsvítí červená, víte, co máte dělat," uzavřela se slovy, že o oficiálním návratu za moderátorský pult zatím nepřemýšlí.

"Teď se chci určitě věnovat Killianovi, je to naše obrovské štěstí. Ale znáte mě, jsem akční člověk, takže uvidíme. Nechte se překvapit," dodala.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy