Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vánoční dusno ve Svatbě na první pohled: Andrea a Kadri si nemůžou přijít na jméno

Nevěsta Andrea měla požadavky i na vzhled, což se jí zřejmě splnilo.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Dalších 7 fotografií
Reality show

TV Nova odvysílá již tento čtvrtek speciální vánoční díl velkého sociálního experimentu Svatba na první pohled. Experti se v něm sejdou pár měsíců po skončení experimentu s páry, které se rozhodly spolu zůstat, aby všichni společně zjistili, zda noví partneři skutečně našli s pomocí vědy lásku na celý život. Kdo je příjemně překvapí a u koho nastalo velké rozčarování?

Velký sociální experiment Svatba na první pohled se pokouší odpovědět na otázku, zda lze najít lásku na celý život s pomocí vědy. Páry, které jsou podle vědy kompatibilní, měly třicet dní na to, aby se vzájemně poznaly a rozhodly, zda spolu zůstanou, nebo se jejich cesty navždy rozejdou.

Před oltářem stanulo šest dvojic. Dvě z nich se rozpadly už během natáčení experimentu. Jak na tom jsou po pár měsících zbývající čtyři páry? „Žijeme spolu plnohodnotný partnerský život,“ prozrazuje Klára expertům Mgr. Šárce Vávrové a Petru Janu Křenovi, kteří se přišli podívat, jak spolu nyní funguje pátý pár. Po návratu do reality všedních dní se museli Michal s Klárou vypořádat mimo jiné i s tím, že spolu již nejsou denně, jak byli zvyklí.

Vztah Andrey a Kadriho nevydržel

Dvojice Andrea a Kadri řešila už během experimentu zejména vztah na dálku kvůli Kadriho práci ve Švýcarsku. Andrea se po skončení experimentu rozhodla vyjít Kadrimu alespoň částečně vstříc a přestěhovat se do Prahy. Jenže místo lásky přišla studená sprcha. „Myslím si, že jsi do experimentu nešel proto, aby sis někoho našel,“ vyčítá otevřeně Andrea Kadrimu. Kvůli čemu se jejich vztah ocitl v další obrovské krizi? Co je pro Andreu už neskousnutelné?

Andrea a Kadri měli podle vědeckých testů tvořit vysoce kompatibilní pár. Jenže právě jejich vztah se už jednou otřásl v základech kvůli odlišným představám, kde spolu budou žít. Kadri by byl rád, kdyby se Andrea přestěhovala za ním do Švýcarska, kde má práci. To ale Andrea okamžitě odmítla kvůli vazbám, a to nejen na rodinu, jež má v Čechách. Přesto si i tento pár dal šanci a zůstal spolu v dobré víře, že se pokusí zvládnout vztah na dálku. Po pár měsících od ukončení experimentu se ale ukazuje, že zásadních problémů řeší mnohem víc. Andrea má očividně Kadriho plné zuby a přestává si brát servítky před experty i kamerami. Čím ji tak zklamal? Jaké mu dá kapky a co on na to?

Romaně vytrysknou slzy

Asi největší posun ve vztahu udělal pár Mirka a Petr. Mirčin chlad je ten tam, ti dva na svém vztahu pracují, aby jim to spolu vydrželo. Jejich proměnu okamžitě zaznamenají i zbývající páry, s nimiž prožijí týden na horské chatě. „Postupem času jsem zjistil, že Mirka je založená na vybudování pevných vztahů. V ten moment jsem si uvědomil, že když tady pro ni budu, budu se snažit a do ničeho ji netlačit, třeba si časem sama uvědomí, že by to nějakým způsobem mohlo fungovat,“ odhaluje svou taktiku Petr.

Romana a Jarda, první pár, který si řekl své ano, se také snaží na vztahu pracovat, ovšem u nich je to i nadále jako na houpačce. „Za manželku mám Romču, takže je to trošku Sicílie,“ směje se Jarda. „Dokážeme na sebe být oškliví, ale dokážeme na sebe být i milí,“ koriguje jeho slova Romana. Jak spolu tedy fungují nyní? Jak Jarda bere Romaniny výkyvy nálad? A proč právě Romaně vytrysknou slzy u vánočního stromečku?

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy