Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vanda Chaloupková to bere hopem: Svatba, půl roku nato rozvod a teď nový partner

Vanda vedle neznámého muže doslova zářila.
Zdroj: eXtra.cz/Martin Procházka
+ Dalších 12 fotografií
Nový partner

Není to tak dávno, co si po šestiletém vztahu vzala herečka Vanda Chaloupková (31) svého přítele, aby se s ním půl roku nato rozvedla. Pochmurným chvilkám je ale nyní konec a Vanda září v náruči jiného muže. S ním se objevila i na premiéře nového filmu Prezidentka v pražském kině Lucerna.

Herečka Vanda Chaloupková to vzala hopem. V červnu 2021 si vzala po šestiletém vztahu svého partnera Oskara a společně prožili pohádkovou svatbu. Půl roku po veselce však přišel šok, když na stůl přilétly rozvodové papíry.

„České soudy mají smysl pro humor,“ uvedla Vanda, jak informoval Blesk. „Je ok necítit se ok. Je to jen fáze. Je ok slavit, je ok neslavit, je ok být sama nebo naopak napsat těm, kteří ti už dlouho chybí. Je ok nevědět, je ok chtít změnu, je ok začít něco nového, nebo nedělat nic a jen si zalézt pod peřinu. Je ok dnešek prožít jakkoli. Já se letos na Valentýna rozvedla,“ uzavřela herečka.

Vandina nová láska

Na sociálních sítích následně prohlašovala, že její minulý rok nebyl moc zdařilý, co se týče lásky. „Bylo to rychlé, ale oba jsme se shodli na tom, že to asi nebylo dobře, a věřím, že ať už půjdeme každý svou cestou, budeme šťastní,“ uvedla tehdy také pro CNN Prima NEWS.

Vypadá to však, že pochmurným dnům už odzvonilo. Vanda Chaloupková se objevila na premiéře filmu Prezidentka v pražském kině Lucerna, kde ukázala i svého dlouhovlasého partnera, s nímž jí to velmi slušelo.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy