Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pikantní natáčení Vandy Chaloupkové. Kvůli hanbaté roli studovala mládeži nepřístupná videa

Herečka Vanda Chaloupková
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 5 fotografií
Rozhovor

Herečka Vanda Chaloupková má za sebou svůj nejnovější herecký počin: natáčení snímku Jedna noc, který bude mít premiéru letos v květnu. V příběhu, který bude nejen intimním dramatem, si zahrála hlavní roli. Její postava si zkusila například přivýdělek pomocí live chatů. Jak se jí taková role hrála? I o tom se rozpovídala.

Hlavní roli Elišky v novém filmu Jedna noc si zahrála sympatická herečka Vanda Chaloupková, která se výrazně zapsala do srdcí diváků coby lékařka Veronika Jánská v seriálu Modrý kód. Jak ona samotná snímek, který brzy vstoupí do kin, popisuje a jak se jí hrála role ženy, která se kvůli zoufalé finanční situaci rozhodla vydělávat erotickými službami?


Drsný příběh plný intimních situací

"Je to sociální erotické drama o ztrátě sexuální intimity, ale také o lásce a o tom, co je člověk ochotný pro tu lásku udělat, do jaké míry za ni chce bojovat," popsala Vanda Chaloupková snímek vlastními slovy pro eXtra.cz.

"Je to příběh dvou mladých lidí, rodičů, kteří se nacházejí v nepříznivé finanční situaci. Vzhledem k tomu, že muž byl ve vězení, nyní si odpykává trest v podobě práce na silničních příkopech, a protože je dost problematický a nešťastný poté, co se vrátil z vězení, tak se jeho partnerka Eliška, kterou ztvárňuji já, rozhodne začít přivydělávat tím, že začne zprostředkovávat erotické služby přes live chaty, " doplňuje herečka. "To samozřejmě skýtá spoustu zvláštních a nepříjemných situací a je to také začátek rozporu v tom vztahu," popsala.

Vanda si nastudovala erotické live chaty

Na roli Elišky se Vanda pečlivě připravovala. Sama si dělala průzkum, jak erotické live chaty v praxi vlastně fungují. "Věděla jsem, že tam ženy provozují erotické služby, ale netušila jsem, že to má mnoho úrovní. Všichni víme, jaké jsou erotické pomůcky a podobně, ale na těch chatech jsou třeba jisté dívky z Latinské Ameriky, které tam jsou jen tak, že existují. Ukážou se v kalhotkách, ukážou své nohy, některé jsou vlastně velmi na úrovni a přivydělávají si třeba při vysoké škole a nedělají erotické služby. I ty jsem si nakoukávala, ale musela jsem si nakoukat samozřejmě i ty další. Netušila jsem, co vše se tam dělá," říká herečka.

"Překvapila mě ta rychlost a množství, jak tam cinkají ty peníze. Netušila jsem, že třeba existují i skupinové chaty, myslela jsem si, že to je vždy jeden na jednoho," říká. Samotná Vanda si nedovede představit, co ženu k takovému přivýdělku přiměje. "Říkala jsem si, co musí ženu dostat do fáze, kdy se rozhodne tohle udělat," popisuje. Sama je prý ráda, že ji nikdy životní okolnosti nedonutily k podobné obživě.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy