Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Válka je zažehnána? Hanka Mašlíková šokuje ohledně vztahu s manželem

André a Hana Reinders
Zdroj: Se souhlasem H. Reinders
+ Další 2 fotografie
vztahy

Hanka Mašlíková (39) konečně potvrdila, o čem se už nějaký čas šuškalo. S manželem Andrém (40) se dala opět dohromady. Sama si na sociálních sítích pochvaluje že se tak stalo dříve, než jeden z páru ožádal o rozvod.

"Zaplať Pánbůh, že ani jeden z nás neměl během toho roku sílu na to, aby požádal o rozvod. Protože jinak bychom museli vystrojit v létě druhou svatbu.Takže jsme vlastně dost ušetřili. Někteří to tušili, někdo bude v šoku, a některé to asi dost naštve, ale po roce jsme se s @andre.reinders dali znovu dohromady." Těmito slovy popsala na Instagramu Hanka Mašlíková, že se svým manželem už tvoří opět pár se vším všudy.

Není to přitom slouho, co se Mašlíková redakci eXtra.cz přiznala, že s manželem Andrém (40) opět sdílejí lože. Tehdy ale prý ještě jen kamarádsky. Na začátku prosince pak Mašlíková naznačila, že má znovu partnera se vším všudy. Nechtěla však specifikovat, o koho jde.

„Pořád se mě někdo ptá nebo pátrá, jestli někoho mám, takže to těm lidem usnadním: ano, po roce opět mám,“ uvedla tehdy na svém Instagramu Mašlíková.

Manželství chce opečovávat

Nyní podle svých slov tvoří s manželem opět rodinu. "Myslím si, že nás ten rok odloučení hodně naučil, že o naše manželství budeme mnohem víc pečovat, že ani v problémech a každodenních starostech a radostech, nezapomeneme, co pro sebe znamenáme, a co vše už jsme spolu zvládli. Děkuju ti André, že jsi nepřestal bojovat za rodinu." Pocukrovala na závěr Mašlíková svého muže.



Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy