Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Válka blondýn: Slováková se pustila do Myslivcové kvůli vzhledu, ta se jí vysmála zpátky

Nela Slováková se ostře pustila do Dominiky Myslivcové
Zdroj: koláž eXtra.cz/foto eXtra.cz, Profimedia
+ Dalších 8 fotografií
spor

V českém showbyznysu to vře. I tentokrát se o rozruch postarala influencerka Nela Slováková, která se skrze sociální sítě pustila do Dominiky Myslivcové, a to kvůli vzhledu. Nela porovnala dva snímky ve stylu Instagram versus realita. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat a Dominika se proti kritice dost jasně ohradila. 

"Tohle je teda síla. Posun. Realita vs. Instagram..Bohužel," pustila se Nela Slováková do influencerky Dominiky Myslivcové, a to na základě dvou snímků, které vznikly na sobotním Česko-Slovenském plese. Na jedné z fotek byla Dominika zachycena paparazzi fotografy, kteří na místě akce samozřejmě nechyběli, a druhá z fotek je ta, kterou Dominika umístila na svůj Instagram a byla focena na mobilní telefon.


Reakce Myslivcové na sebe nenechala dlouho čekat

Dominika se sice zprvu vyjadřovat nechtěla, ale na základě laviny zpráv, která ji zahrnula, se vyjádřit rozhodla. "Sice jsem se nechtěla vyjadřovat, ale píše mi vás tolik, že teda dobře. Všichni přece moc dobře víme, že NS je nejkrásnější žena ve vesmíru s nejlepší postavou, nejkrásnějšími silikonovými ňadry, nejlepší podnikatelka, jediná v této republice, co má vztah s normálním reprezentativním klukem, chytrá a hlavně se srdíčkem na pravém místě," zareagovala Dominika na svém Instagramu nekompromisně.

"Ano, to my všichni moc dobře víme. No a pak jsou tady ti druzí, méně dokonalí, ale o to mnohem víc šťastnější. Víc k tomu nemám co říct, řešit takové malichernosti bych čekala od nějaké osmnáctky, ale né od ženy, které táhne na 40," dodala Domča, která se snaží být nad věcí. Zdá se však, že tentokrát Nela přestřelila - nejenže se Dominika dočkala hojného zastání, ale snad každý známe situaci, kdy si z desítek nafocených snímků vybereme pár nejlepších, a ty nepovedené velmi rychle smažeme, ať nespatří světlo světa. O to spíše, že Dominika je jen několik měsíců po porodu, přičemž značná část fanoušků žasne, jak rychle se dostala zpět do formy.

Doporučené video: Dominika Myslivcová na Česko-Slovenském plese.


Slováková postrachem českých celebrit?

Není tomu tak dávno, co se Nela Slováková prostřednictvím sociálních sítí ostře pustila i do modelky Natálie Kočendové. Tehdy Slováková promluvila o tom, že Natálie údajně přeprodává produkty z čínského internetového tržiště, které následně prezentuje za své výrobky, o čemž jsme psali dříve. V souvislosti s tímto sporem několik influencerek promluvilo o tom, že je Slováková šikanuje.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy