Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Valentino Rossi (42) bude konečně tátou: Miminko mu porodí tahle kočka

Valentino Rossi s jeho snoubenkou Francescou Sofií Novellovou
Zdroj: Instagram Francesca Sofia Novelloo
+ Dalších 7 fotografií
nový potomek

Silniční motocyklista Valentino Rossi (42) čeká prvního potomka. Ke konci závodní kariéry se tak bouřlivý Ital může připravovat na novou životní etapu. Ještě v únoru přitom jeho krásná přítelkyně Francesca Sofia Novellová (27) tvrdila, že na mateřskou roli se ještě necítí.

Štastný okamžik čeká italského motocyklového závodníka Valentina Rossiho. Na sociálních sitích originálním způsobem oznámil, že jeho partnerka Francesca Sofia Novellová je těhotná. I díky své přezdívce "doktor" se zřejmě rozhodl, že se převlkékne do bílého pláště a své partnerce zkontroluje bříško stetoskopem.

„Po důkladné prohlídce vám můžeme oznámit, že je Franci těhotná! Čekáme holčičku,“ uvedl k fotce Rossi. „Ty a já budeme tři. Mé srdce je plné radosti!“ dodala šťastná budoucí maminka Francesca. Ještě v únoru přitom tvrdila, že na mateřství se v současnosti ještě necítí. Pár to však spolu evidentně myslí vážně, už po roce vztahu se totiž zasnoubili.

Po konci sezony ukončí bohatou kariéru

Ikona motosportu Rossi nedávno oznámil, že po konci sezony ukončí kariéru. Podle odhadů si díky ní vydělal zhruba 180 milionů dolarů,což je asi 3,9 miliardy korun. „Mám za sebou velmi dlouhou kariéru a naštěstí jsem v ní vyhrál spoustu závodů a prožil řadů momentů a vítězství, na které se nezapomíná. Je to těžké rozhodnutí, ale musíte to pochopit,“ uvedl Rossi na mimořádné tiskové konferenci, kterou svolal s cílem učinit toto oznámení.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy