Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Valentina si pořídila obrovité silikony: Když spím, tak na svých melounech plavu

Valentina si pořídila obrovité silikony: Když spím, tak na svých melounech plavu
Zdroj: profimedia / koláž eXtra.cz
+ Další fotografie
bizár

Instagramová asymetrická modelka Nicki Valentina Rose (30) je považována za ženu s největšími silikony ve Velké Británii. Za své gigantické poprsí zaplatila více než milion korun, za zbytek plastik přes půl milionu. Na plastikách podle svých slov není závislá, přesto ale uvažuje o odstranění žeber či zvětšení pozadí.

Za své poprsí utratila více než milion korun, poté podstoupila tři plastiky nosu a 15 procedur, při kterých si nechala zvětšit své rty. Ač modelka Nicki Valentina Rose s největšími silikony v Británii trvá na tom, že na plastikách není závislá, i přes varování lékařů si chce nechat zvětšit zadek a odstranit žebra, aby měla štíhlejší pas.

Když spím, na implantátech plavu

"Chci to udělat pouze pro sebe, skutečná krása vychází zevnitř," uvedla podle deníku The Mirror modelka, jež svou první augumentaci poprsí podstoupila ve 21 letech poté, co přiznala, že je posedlá ženami s velkým poprsím. Její "nudné" jedničky se jí nezamlouvaly a chtěla něčím vynikat.

Masivní poprsí má ale i své stinné stránky, například jí překáží při řízení automobilu nebo spánku, kdy nejraději leží právě na hrudi. "Překáží mi, i když si holím podpaží, poprsí se totiž dostává i do podpažních jamek, které právě při holení nevidím," uvedla Nicki s tím, že se jí lépe spí na hrudi. "Když spím, tak na implantátech jakoby plavu, což je docela relaxační. Je to jako spát na velkém polštáři. Pokud ležím na zádech, je to pro mou hruď příliš velká tíha."

Většina lidí je při pohledu na modelku v šoku. "Nikdy neviděli velká prsa a chtějí se se mnou fotit. Od známých jsem si vyslechla smíšené reakce. Někteří si myslí, že jsem blázen, jiní mě podporují, když vidí, že mě plastiky dělají šťastnou," dodala modelka, která s plastikami rozhodně nekončí.


Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy